Журналистката Нора Стоичкова РАЗМАЗА ГЕРБ заради мръсните атаки срещу президента Радев! Виж Тук:

Топ журналистката Нора Стоичкова заби поредния словесен шамар на ГЕРБ! Повод за коментара й са неспиращите злонамерени атаки на управляващата партия срещу президента Румен Радев.

Шайката на Бойко Борисов е в паника, след като стана ясно, че държавният глава най- вероятно ще направи своя партия. А това означава, че ще помете ГЕРБ, когато се изправят на избори. В това няма капка съмнение! Румен Радев е политикът с най- висок рейтинг в страната – още откакто обяви кандидатурата си за президент. Достойното му поведение веднага спечели на негова страна по- голямата част от електората.

Откакто стана президент обаче, ГЕРБ веднага го набелязаха за „враг“, тъй като се оказа, че Радев засенчва „краля- слънце“ Борисов. А премиерът трудно би могъл да преглътне факта, че някой е по- харесван от него самия.

ГЕРБ паднаха изключително ниско с подлите си и несъстоятелни атаки срещу президента Радев. Това обаче, се обърна срещу тях самите.

Ето как журналистката Нора Стоичкова коментира мръсната кампания на ГЕРБ срещу президента: 

„Колкото повече атакувате нашия Президент Румен Радев, толкова повече ще се сплотяваме зад гърба му.

И президентска република ще направим и сто мандата ще му осигурим. И от вас, мутри, мутрафони и по-обикновени негодници, пух и прах няма да останат след вас, само няколко мрачни страници в аналите на славната ни 1300 годишна история.

Ще иде на среща с Президента Путин в Москва и още как! Ръкопляскаме и аплодираме президентът Радев заради характера и принципната позиция. Нашият президент!“

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*