Борисов в паника! Коварният му план срещу Президента Радев се издъни! Потъва ли ГЕРБ?! Виж Тук:

Бойко Борисов обяви открита война на президента Румен Радев. Подобно на дясната си ръка Цветан Цветанов, и премиерът вече хули държавния глава във всяко свое интервю.

„Той реши да воюва с нас, не знам защо. Може би ангажиментът му към БСП е много голям“, изцепи се Борисов преди ден.

Очевидно е, че ГЕРБ истерично и със зъби и нокти драпат да вкарат Румен Радев в някаква междуинституционална интрига, за да го дискредитират. Управляващите вдигнаха мерника на Президента след серия негови правдиви критики към работата им, която е във вреда на народа. А Радев е политикът с най- висок рейтинг. Затова и забележките му изнервиха гербаджиите до крайност. Допълнително напрежението за ГЕРБ се нагнети и от прогнозите на някои родни социолози и политолози, че Румен Радев се готви да учреди своя партия.

Именно тогава, по заръка на Борисов, Цветан Цветанов плъпна по медиите и започна да хули президента за всичко, за което му хрумне. Включително, че Радев насъскал народа да освирка Цвета Караянчева на връх Шипка на 3- ти март! Обвини го още, че е руски агент, че искал да извади България от ЕС и НАТО – и всичко това – само заради едно предложение на президентството по повод ударите на САЩ срещу Сирия през април. В документа пишело, че бомбардировките не са разрешени от Съвета за сигурност на ООН – което е самата истина, но пък не се хареса на Вашингтон. Което доведе тукашните им слуги Цветанов и Борисов до истерия.

Радев обаче усети елементарната селска схема, чрез която ГЕРБ опитват да го въвлекат в обяснителен режим и безсмислени спорове. Затова реши да не коментира повече заяжданията им.

И именно тогава се намеси Бойко Борисов. По причина, че атаките на протежето му Цветанов се оказаха неефективни. Премиерът обвини Румен Радев, че бил президент само на БСП и ДПС. Но вместо очакваната остра реакция, не последва никакъв отговор от страна на Президента. И Борисов остана с пръст в уста.

Сега Банкянският се опитва за втори път да провокира Радев с поредната си плоска интрига. А именно, че Радев бил президент на БСП. Нещо, на което биха се вързали само умствено изостанали люде. Затова и този път Борисов няма да получи отговор. Радев осъзна, че кавгите с елементарни селски гербаджии не му вдигат рейтинга, а напротив. Затова рязко смени курса. И ясно показа, че няма намерение вече да влиза в междупартийни интриги и престрелки, тъй като не такава е ролята му на държавен глава. И колкото и да не им се иска на ГЕРБ, той ще се придържа към функциите си на Президент стриктно. А именно: Да бъде обединител на нацията, да говори за проблемите на народа и да ги поставя на дневен ред. Нещо, което управляващите от ГЕРБ вече 10-та година упорито отказват да правят.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*