Велизар Енчев ИЗОБЛИЧИ ДИКТАТУРАТА на ГЕРБ! Разтърсващ КОМЕНТАР:

Велизар Енчев разтърси мрежата с наелектризиращи думи за имагинерната свобода в България и затова как окончателно в държавата се установи диктатура. Белезите на диктатурата са вече налице. Ето какво написа Велизар Енчев във фейсбук:

„Изборите в Галиче показаха как работи изборната машина на властта в цяла България. Гeрбаджиите печелят всички избори с купени избиратели, с продажни медии, с цигански гласове, с брутални фалшификации в избирателните комисии, с подправени протоколи и c подменени бюлетини.

За отпадналия на първия кръг кандидат на ВМРО бяха гласували над 200 души и именно те можеха да решат вота. Но не го направиха. За да обслужи ГЕРБ, ВМРО игра уговорения мач заедно с ДПС.

ВМРО продаде Галиче на ГЕРБ, за да откупи министерското кресло на боса си.

В Галиче действа организирана престъпна група (ОПГ) на централно подчинение на професора по изборен грабеж Цв.Цв.Ако и след тези опорочени избори ЕС не се намеси, България е на прага на открита диктатура“. 

А дали ЕС ще се намеси или напротив, ЕС помага от самото начало за установяването на този режим у нас, тъй като й е удобен, нека всеки да отговори за себе си.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*