Захажаева омъжила насила дъщеря си Албена Вулева!

Людмила Захажаева е силна и непоклатима жена, която с лекота вдъхва респект, и това се видя още при първото й влизане във „ВИП Брадър” през 2014 г.. Тогава госпожата участва в шоуто заедно с дъщеря си Албена Вулева и още в началото обоснова как се е изградила като твърд характер. Людмила Захажаева, която е вече на 64 години, отгледала сама наследницата си, след като се развежда с баща й. При раздялата той прекъсва всякакъв контакт не само с бившата си съпруга, а и с дъщеря си. Такъв от години Албена няма и със семейството на татко си. И тя като родителката си е родена в Санкт Петербург.

В руския град Людмила Захажаева е учила в художествената академия, като е била портретист. Имала и друг талант, заради който била приета в няколко театрални училища, но така се случило, че по онова време да си артист не било особено престижно. Родителите й обаче настоявали да учи, защото по-късно можело и да няма тази възможност. Людмила се вслушала в съветите им и завършила дефектология – педагогическа наука за развитието, възпитанието и обучението на деца с различни недостатъци. Историята гласи, че именно покрай учението си се запознала с бащата на Албена Вулева, който е филолог. Срещнали се на обмен на кадри в тогавашния СССР. Людмила емигрирала по любов към България, малко след като през 1975 г. родила дъщеря си Албена в Санкт Петербург.

Приказката се изпарява след няколко години. Майка й я отглежда съвсем сама в чужда страна и съумява да се справи с всякакви предизвикателства, при това в трудни времена. Затова и Албена й е изключително признателна и високо цени личностните й качества, които са й помогнали да преодолее онзи труден период. Това е и причината връзката между майка и дъщеря да е толкова силна.

Единственото, което тя смята, че майка й е допуснала като грешка е ранният й брак. КогатоАлбена била на 19 години, имала връзка с доста по-голям мъж, но не си и помисляла да официализира отношенията си с него. Родителката й обаче не можела да приеме подобна нерегламентирана връзка и настояла дъщеря й да се омъжи. „Изобщо не исках да се омъжвам. Малко насила стана, чувство на неудобство. Въобще не съм имала никакво желание Голяма грешка, обърка ми светогледа и живота. Съжалявам, че съм се омъжвала…Аз изобщо не исках да се омъжвам. То малко насила стана. Омъжвах се с мисълта бързичко да се разведа. И слава Богу, че бързо се разведох”, сподели Албена през 2014 г. в Къщата пред Наско Месечков, а след включването на майка й, уточни: „Точно ти натисна там ситуацията”.

Източник: Blitz.bg

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*