Чутовен скандал в ГЕРБ! Борисов и Цветанов се хванаха за гушите! Вижте защо се изпокараха:

Идеята да се вдигне акциза върху бездимните цигари успя да скара премиера Бойко Борисов и втория в ГЕРБ Цветан Цветанов. Министър- председателя гневно се закани , че изтегля предложението, за да не обвини някой правителството, че прави подаръци на „КОЙ, твой или мой“. Ден по- късно обаче, Цветан Цветанов обяви, че законопроектът няма да се изтегля, но ще бъде преработен.  „Продължаваме комуникацията с премиера Борисов“, заяви втория в ГЕРБ, който очевидно е вицепремиерът в сянка, докато премиера не е в страната – а това е през повечето време.

Пропастта Борисов – Цветанов вече е видна. Това написа председателят на БСП Корнелия Нинова в личния си профил в социалната мрежа „Фейсбук“ във връзка с повишаването на акциза за бездимните цигари. Ето коментара на соцлидерката:

„Чудя се парламентаризмът или интересът победи днес и разцепи властта? Вчера Премиерът разгневен каза: „Наредих на Цветанов да изтеглят закона за акциза“. Днес Цветанов отговори: „Няма да оттеглим закона за акциза“.“, написа лидерът на БСП.

„Браво на Цветанов, ако е защитил парламентаризма и смята, че повече Борисов няма да разпорежда на Народното събрание какво да прави, или жалко, че Цветанов отново защити закон за частен интерес? Което и от двете да е, едно е ясно: пропастта Борисов – Цветанов вече е видна. За премиера остава само надеждата, че все пак заместникът му оставя последна възможност: „ще си комуникираме с премиера“, пише още Корнелия Нинова.

Лидерката на БСП пропуска обаче и една трета възможност: Цецо и Боко отново играят „доброто и лошото ченге“, за да обслужат по най- безопасен начин за управлението им частния интерес на „КОЙ, твой и мой“.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*