Велизар Енчев: ГЕРБ и ВМРО защитават със зъби и нокти зам.- министърката Султанка! Вижте защо им е толкова важна:

Вицето Томислав Дончев е убийствено категоричен в Би Ти Ви: Зам.-социалната министърка Султанка Петрова не е в конфликт на интереси, смъртта на младия човек в охранителната й фирма е нещастен случай, не е престъпление да си във властта и частната ти фирма да охранява същата власт с държавни пари…

Султанка е зловеща метафора на прогнилата ни държава. По директива на боса си Каракачанов зам.-социалната министърка подгони инвалидите и парафира извратената реформа на ТЕЛК, която щяла да напълни хазната и вдигне пенсиите. И докато болните и сакатите проклинат ВМРО-ските реформатори, оправната Султанка прибира милиони от охраната на парламента.

Щом това не е конфликт на интереси, щом смъртта на младия охранител не е престъпление, охранителният бизнес на зам.-министърката е законен, сиреч морален. А щом частният бизнес на висш държавен служител е законен и морален, значи е патриотичен. С две думи: Султанка е патриотка, злостните й критици – прокълнати предатели!

Зам. социалната министърка Султанка Петрова

След изборите на 5 октомври 2014-та, когато Патротичният фронт /НФСБ-ВМРО/ влезе в парламента, Каракачанов и Симеонов събраха прясно избраните депутати в бърлогата на ВМРО на “Пиротска”, за да ни спуснат новата директива: Кампанията срещу мутрите от ГЕРБ е в миналото! В името на Майка България ще подкрепяме кабинета на Бойко Борисов! Като акт на лоялност, всеки депутат веднага да напише оставката си като депутат и да я връчи на Каракачанов и Симеонов…

Потресен от измамата на избирателите, взех думата и обявих, че няма да козирувам на гербаджиите, ще гласувам и против избора на Цецка Цачева за шеф на парламента, и против новия премиерски мандат на Борисов. Що се отнася до рекетьорската заповед да депозираме оставките си на двамата лидери, категорично отказах и иронично ги попитах откога ползваме челния опит на Волен Сидеров, който така държи в послушание депутатите си.

Султанка и още една дама скочиха като ужилени и гневно ме обвиниха в липса на патриотизъм. Щото патриотично било да сме с Борисов, а не против него. Истинският патриотизъм налагал да имаме коалиционна култура и да застанем зад ГЕРБ, а не да сме вечна опозиция…

Днес патриотката е зам.-министър на Борисов и в ръцете й е съдбата на стотици хиляди инвалиди. Понеже много страда за тях, на гърдите й виси натрапчив кръст. Набожната бизнесдама е живият символ на властовия морал, обричащ страдалците и позлатяващ султанките.

Освен за охраната на парламента, оправната Султанка има лиценз за истината, закона и морала. Но в държавата на ГЕРБ и Опитомени патриоти истината е ерес, законът – врата в полето, моралът – притча за наивници.

Казано с езика на сицилианската мафия: Случаят “Султанка” е приключен, забравете!

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*