Взривяващ Коментар на Ренета Инджова: България е Експериментално ПОЛЕ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ!

„Извънредните ситуации подобни на тази с умъртвяването на животни в няколко села в Южна България показва, че има огромна пропаст между държавата и хората, а голямото разстояние между управляващи и население не е от скоро“. Това е мнението на бившия служебен премиер на България Ренета Инджова.

Тя допълни, че хора като баба Дора, която брани животните си, изразяват гнева на цялото население, който идва от бездействието на институциите. „У населението остана впечатлението, че едни еничари ходят из страната и убиват поголовно животни, даже някои дегизирани като ветеринари“, каза Ренета Инджова в студиото на „България сутрин“.

Тя беше категорична, че няма как да съществува рационален смисъл за цялата тази акция, въпреки опитите да се предаде такъв. Бившият служебен премиер настоя, че причина за това е, че институции не съществуват.

„Икономическите последствия от този погром върху животновъдството ще бъдат необозрими“, предупреди Инджова. По думите ѝ на тази територия се развиват множество и все пагубни схеми.

„И е ясно, че тя е като експериментално поле за унищожение“, каза Инджова пред Bulgaria ON AIR.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*