Бившият секретар на МВР Николай Радулов със ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ за Бягството на Митьо Очите! Виж Тук:

Публична тайна е, че Митьо Очите контролира всички банди в Бургас. Той не контролира само Бургас, а цялото Южно Черноморие. Това каза в сутрешния блок на БТВ експертът по сигурност и бивш секретар на МВР Николай Радулов. Той коментира полицейската акция в Бургас вчера и разбиването на група за рекет. Според Радулов този контрол, упражняван от Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, обяснява защо срещу него няма да има дадени свидетелски показания.

„Интересното в случая е, че прокуратурата от две години води разследването, а вчера не са знаели, че Димитър Желязков не е в Бургас. Това започна да става практика. Сега са го обявили за общодържавно издирване. Предполагам, че ще го издирват, както издирват и много други. Мога да дам пример. Преди седмици получих информация от хора, на които мога да имам доверие, че Брендо си стои в хотелския комплекс, а иначе цялата държавна машина е впрегната да го издирва. Няма да се учудя Митьо Очите да се появи в прокуратурата и пак да не го задържат“, прогнозира Радулов.

Заедно с него гост в студиото на БТВ беше и журналистът Стефан Ташев. „Митьо Очите наистина контролира цялото Южно Черноморие. Той държи всяка една сфера, от която могат да се изкарат пари. Връзката между мафията и погребалния бизнес е класическа. Митьо Очите държи и продавачите на царевица, и файтонджиите в Слънчев бряг. Тези групи вече нямат общо с онези от 90-те години с анцузите и бухалките. Те се изчистиха и станаха бизнесмени и политици. Дясната ръка на Митьо Очите е общински съветник втори мандат в Поморие. Явно добре си върши работата“, разкри Ташев.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*