Цветанов ревна с пълно гърло: Румен Радев обижда и премиера, и ГЕРБ! Ето какво се случи:

„Президентът на БСП Румен Радев се заявява като политически опонент, а не като държавен глава. С военния си манталитет той показва, че не зачита правовия ред в страната“, изцепи се за пореден път Цветан Цветанов.

Цветан Цветанов обвини Румен Радев, че  непрекъснато да се изказва негативно както за премиера Борисов, така и за ГЕРБ: „Той трябва да работи на надпартийно ниво и да допринася за утвърждаването на позицията на България като сериозен фактор на Балканите, което бе постигнато по време на председателството на Съвета на ЕС“, заяви втория в ГЕРБ.

Във връзка с думите на Радев, че ГЕРБ саботира модернизацията на армията, Цветанов напомни, че правителството на ГЕРБ през годините е работило изключително усилено и е влагало сериозни средства в модернизацията. „Кабинетът „Орешарски“ направи само една среща, касаеща модернизацията на армията, и тя беше с представители на „Грипен“. 

Малко по- късно, от президентството уличиха в лъжа Цветан Цветанов. Ето какво написа Димитър Стоянов, главен секретар на президента Радев:

„Днес станахме свидетели на поредната лъжа на зам. председателя на ГЕРБ г-н Цветанов .

Днес той заяви: „Кабинетът „Орешарски“ направи само една среща, касаеща модернизацията на армията, и тя беше с представители на „Грипен“.

Не съм адвокат на г-н Орешарски, нито на когото и да било другиго, но истината е друга. Г-н Орешарски е имал срещи първо с Аления, компанията произвеждаща Eurofighter, след това със SAAB, компанията произвеждаща JAS-39 Gripen, а после с представители от посолството на САЩ.

Колко е трудно на г-н Цветанов да говори истината. Ако това ни е политическия елит и г-н Цветанов е типичен негов представител, то жална ни майка с този „елит“. Не се чудете, че държавата е в това положение – с такива управници и депутати, толкова. Лъжа след лъжа, а след лъжата пак лъжа. Няма да е зле ако г-н Цветанов покаже малко достойнство и чест ако му е останало. А дано, ама надали!“

Източник

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*