Коментар на Велизар Енчев: Борисов е в патова ситуация! Чуди се как да замаже провалите си!

„Борисов имитира лятна активност, за да прикрие последните си провали във вътрешната и външната политика. Сривът на Търговския регистър, първият срив в договора за приятелство с Македония, нестихващите сривове на патриотарския фронт и измислената епидемия в Странджа са основание не само за извънредно заседание на парламента, но и за оставката на целия кабинет.

Няма да се изненадам, ако той отново абдикира от властта“. Така Велизар Енчев коментира актуалната политическа ситуация у нас, която никак не е спокойна, въпреки отпускарския сезон.

„Слава Богу, че още нямаме електронно правителство. Тогава цялата държава щеше да изпадне в клинична смърт“, полушеговито допълва Енчев по повод срива на Търговския регистър.

От около месец правителството се тресе и от вътрешни скандали, провокирани от търкания между Волен Сидеров и Валери Симеонов. Ето как бившият дипломат коментира и неспиращите скандали между патриотите.

„Победител от войната между Сидеров и Симеонов ще е Бойко Борисов, който отново ще си намери виновник за собствения провал. По-важното е кои са губещите. Това са хилядите избиратели, полъгали се по патриотарските обещания за 300 лева минимална пенсия и още куп захаросани лъжи.“

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*