Корнелия Нинова си направи гаргара с Шайката! Вижте как ги нареди:

„Вчера беше интересен ден. Само намек за прокурорско погалване по главата на вожда възпламени до такава степен шайката, че забравиха какво казва един от тях през 2013 г.: „Дойде време да платим сметката за цирка, който ни осигури Бойко Борисов. Все по-често ще се сещаме за „Буда“ и ще осъзнаваме, че страната ни се управлява от второразреден бандит. Борисов трябва да лежи в затвора“. Това пише в профила си във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„Ето за тези метаморфози, безпринципност, интереси, пари, власт и цинизъм на прехода ви предлагаме разговор и воля да ги спрем във „Визия за България“. За 29 години този преход създаде политико-олигархичната прослойка от всички партии, за която няма значение кой е на власт, важно е да си на хранилката.

Що се отнася до успехите на Борисов и нашата „завист“, да ви кажа, то си е за „завиждане“. Изисква се огромен талант, за да успееш за десет дни да сринеш търговския регистър и да блокираш икономическия живот в страната, да ти фалира клон на застрахователно дружество и да ограбиш 250 000 души, френската лаборатория да ти каже, че няма чума, след като си избил животните на хората, и да обявиш,че през октомври ще вдигнеш цената на газа с 15 процента.

Талантлив премиер, как да не му завидиш. Насреща му да тичаш, не можеш да го стигнеш…“, заключава Корнелия Нинова.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*