Бареков избухна: Родата на Румяна Бъчварова ОВЛАДЯ Държавата! Сензационни Разкрития:

Кандидатурата на ГЕРБ са нов транспортен министър  – Росен Желязков, разбуни духовете. Не само заради факта, че беше подсъдим за печатане на фалшиви бюлетини в Костинброд. Оказва се, че той е особено близък на Румяна Бъчварова. Конкурентът му за поста – Александър Манолев, се отказа след публикация във вестник „Капитал“, чийто автор е… зет на Бъчварова!

Ето как Николай Бареков коментира скандалния случай в социалните мрежи:

„Няма ли КОЙ да обясни на ГЕРБ що значи непотизъм. В техния случай още по-просташко – шуробаджанащина. Арогантна. Гаджето на шефа на кабинета на премиера Р. Бъчварова е номиниран за транспортен министър от ГЕРБ. Малка подробност е, че пътят му разчисти зетят на Бъчварова, тоест баджанак му.

Още по-малка подробност е, че Росен Желязков може да разбира от печатане на фалшиви костинбродски бюлетини, но надали и от транспорт. Беше и подсъдим по темата, за да има кой да опере ужким пешкира.

В ГЕРБ вече има едно семейство, овладяло три от най-сладките държавни поста – шеф на КЗК, член на Конституционния съд и депутат. Вече си имат и второ. Аристократи от нов тип. А на по-ниските етажи са стотици хиляди. Браво на другаря Цветанов. Така се правят избори. Още съдията не е свирил мача и ГЕРБ имат милион гласа. Дори вече без да им се налага да печатат допълнителни бюлетини в Костинброд.“

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*