Д-р Пламен Пасков: Защо ГЕРБ продължават да лъжат за чумата в Болярово? Стадото на Ани Петрова е ЗДРАВО! Вижте Доказателствата:

Известният политик и общественик д-р Пламен Пасков разкри каква е истинската причина са смъртта на 11 животни в стадото на Ани Петрова от Болярово. Слугинските медии на властта побързаха да обявят, че смъртта на добитъка била доказателство, че наистина са болни от чума. Но д-р Пасков потвърждава, че чума няма и го прави по най- категоричния начин – чрез резултатите от аутопсиите на животните.

„Аутопсионния протокол с фотографиите доказа, че животните на Ани Петрова (11 на брой от 203) са умрели от преяждане с концентриран фураж. Не от чума.

Аутопсията, която днес извършиха трима колеги от БАБХ на място, по искане от петък до днес от Ани Петрова, препотвърдиха същото: стадото е клинично здраво. Животните, които са умрели, са се наплюскали не с каквото трябва и не колкото трябва. Платили за удоволствието по високата тарифа. Толкова.

Тоест, повтарям: и според колегите от БАБХ стадото е клинично здраво (3 месеца след обявена чума в него) и смъртта (според аутопсионния протокол) е от друго.

ЧУМА НЯМА!

Избити животни и щета за стопаните и държавния бюджет обаче има, и то – голяма!
И продължава с прасетата!

Това обаче НЕ Е краят на гафовете, нарушенията и престъпленията на БАБХ.

На 13.09.2018 те изпратиха отчетен доклад на OIE, където беше указано, че стадото на Ани и Тошко в Болярово (203) се брои за унищожено. PDF документът, свален от сайта на БАБХ е у мен. В метаданните на файла се вижда, че издател са именно те. Подмяната под сурдинка не може да ги спаси.

Днес, след като публикувах тази им (не за първи път лъжа-отчет) вече към външни международни организации, те бързо промениха документа си с невярно съдържание и закачиха друг, където “убити и унищожени” в Болярово вече не са 203 овце (стадото на Ани).

Не, и това не е всичко.
Заместник-министърът днес в Ямбол при областния управител (от ГЕРБ, разбира се) излъга, или е излъган от местните ветеринарни колеги за няколко неща, които проверката от Radio 999 BG на място, днес, веднага установи:
Ани отрече твърденията и лъжите на колегите и на зам.министъра и ги обвини в лъжа. Направи го публично и за нейните твърдения си има свидетели, защото опълченците от цяла България дежурят, дават караул покрай фермата и денонощно вече трети месец.

Отказът на Ямболския съд да уважи жалбата на Ани и Тошко за тормоза и щетите, нанесени им от БАБХ чрез неправомерните им действия срещу тях ще има само един резултат: придвижването по стълбицата нагоре, докато стигне до Страсбург. След което Ани, Тошко, и адвокатите им ще могат да си купят поне 3-4 такива ферми“.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*