Коментар на Андрей Райчев: Борисов стана за СМЯХ заради издънката с Тръмп!

„Борисов напразно би път през океана. С Тръмп чарът му не сработи, създаде се комична ситуация“. Такава оценка даде в студиото на БТВ социолът Андрей Райчев, коментирайки ръкостискането на премиера с американския президент в рамкките на срещата на върха за борба с наркотрафика.

Бойко Борисов винаги е разчитал на личния си чар. Явно в случая със срещата с Доналд Тръмп не сработва. Това не е успех, тъй като той измести президента в това посещение в ООН, посочи Райчев.

„Президентът е в много изгодно положение в конфликта с ГЕРБ. Към него има по-малко критики и има по-висок рейтинг. Това е сблъсък на политики. Българските президенти винаги правят две неща – първо събарят премиера, после правят партия. Партиите им, обаче не бележат големи резултати. За България това не е добре. С всеки удар по Радев, Борисов се приближава до политическия си край. Той няма как да събори президента“, прогнозира социологът.

„Догодина имаме два пъти избори. Планът на коалицията да оцелее до 2019 г. не ми се вижда реален“, заяви Райчев. По думите му коалиционните партньори не могат да постигнат повече от това, което имат сега. „За Борисов е страшно важно да е в ситуация, в която да може да маневрира. Той няма да се съгласи да управлява, ако се почувства заграден. Борисов няма да управлява, ако не чувства властта“, каза още Андрей Райчев.

„Имам чувството, че работата (управлението на ГЕРБ) върви към приключване, те искат да изкарат до 2021 година, но не ми се вярва това да се случи“, подчерта Райчев.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

 1. ХА-ХА-ХА…
  .
  Всичко е документирано…! Разговорът Борисов – Тръмп е преведен и записан…!!!
  .
  Съдържание…:
  Борисов – „Шефе, Шербет…?“
  Тръмп – „Донеси кафе…!
  Тръмп към Ники Хейли – „Кой е този идиот…?“
  Ники Хейли – „Най-големия Балкански мафиот…“
  Тръмп – „Да ставаме и да бягаме от импийчмънт…!!!“
  .
  (…Гледайте и видеозаписа…).
  .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*