Ако намерите копче, чакайте приятна новина, но ако намерите пръстен, не го взимайте в никакъв случай!

Има поверие, че не трябва да вземаме изгубени от други предмети от улицата, или ще си навлечем неприятности! Разбира се, има предмети, които са преднамерено заредени с отрицателна енергия, но има и вещи, които могат да ви донесат късмет и успехи. Нищо чудно, че нашите предци са вярвали, че всяка находка е знак свише, който е в състояние да ни предупреди за нещо или да ни натрапи важна мисъл. Днес ще ви научим кои случайно намерени предмети могат да ви донесат късмет и как да не пропуснете щастието си!

Икона. Ако намерите икона на улицата, това е щедър знак отгоре. Такава находка обещава добър късмет във всички начинания и най-важното – човекът, който е намерил иконата, ще бъде защитаван и напътстван от по-висшите сили по всякакъв начин. Трябва обаче да ви припомним, че преди да приберете това съкровище, е необходимо да изречете думите: „Господи, смили се“, после да занесете предмета в храма и да го осветите. Едва след това намерената икона може да бъде поставена в къщата ви.

Подкова. Желязната подкова е отдавна смятана за символ на късмет и финансово благосъстояние . Човек, който намери подкова точно на улицата, е истински щастлив човек! Такава късметлийска находка трябва да вземете и да приковете към вратата. Между другото, тази традиция идва при нас от древността, когато не всеки е можел да си позволи кон. И освен това, да се намери изгубената подкова на благороден кон, украсена със скъпоценни камъни, се е смятало за забележителен късмет!

Работещ часовник. Такава находка е истински знак свише! Часовникът ни кара да мислим за неизбежността на смъртта. Ако намерите часовник на пътя, трябва да се замислите за изоставените начинания и неизпълнените обещания. Едва след това бъдещето ви ще стане успешно и щастливо. А най-голям късмет ви чака, ако върнете загубения часовник на собственика .

Копче. Намерили сте копче? Тогава чакайте приятна новина! И между другото, колкото повече дупки има копчето, толкова повече късмет ще ви донесе неочакваната находка. Такова копче се смята за отличен талисман , предпазващ от зли очи . Прокарайте през дупките червен конец и завържете на възел, така че копчето да не се плъзга. Носете талисмана с вас, като винаги го криете от очите на други хора.

Пръстен. Смята се, че ако намерите пръстен и го вземете, това може да унищожи семейните връзки. Но за младо неомъжено момиче намереният пръстен е предвестник на приятна новина на фронта на любовта . Пръстенът е находка, която не трябва да вдигате в никакъв случай, независимо от посланието, което изпраща. Ако все пак искате да вдигнете изящното украшение, то то трябва да бъде върнато на собственика. Е, ако не планирате да търсите собственика, просто плюйте над лявото си рамо и спокойно отминете.

Ключ. Ключът е могъщ пазител за вашия дом . Ако намерите ключ, може и трябва да го вземете и занесете у дома. Там го поставете първо на прага, за да отблъсне злото. Според популярните убеждения ключът, намерен на улицата, е предвестник на дългоочаквано преместване и придобиване на собствено жилище . Е, късмет!

Ръкавици. Ако се препънете по време на разходка в чифт изгубени ръкавици , това означава успешно познанство ! Ако находката е кожена, тя обещава силен бизнес съюз. Ако самотно момиче е имало късмета да намери мъжка ръкавица – това е предвестник на съдбовна среща. Но внимание! Никога не вземайте ръкавиците на други хора за себе си. По-добре просто ги вдигнете и поставете на видно място, така че собственикът им да ги намери по-лесно.

Монета. Старата монета е друга добра находка. С тази паричка не можете да си купите нищо, но ще ви служи като отличен талисман и ще ви донесе финансово благополучие . Основното нещо е да вярвате!

Калинката е добър знак! Като деца всички сме чували, че калинката може да изпълни желанията ни. Вземете калинката в ръката си, пожелайте си нещо и смело я пуснете на воля. Ако насекомото отлети, тогава желанието със сигурност ще се сбъдне. За омъжената двойка, която няма деца, срещата с калинка е предвестник на дългоочакваното допълнение към семейството ! Щастието може да чака буквално под краката ви! Бъдете внимателни към знаците на съдбата и не забравяйте да проявите здрав разум, когато се докосвате до изгубените неща на други хора , тъй като не всички от тях са в състояние да донесе късмет.

Източник: Blitz.bg

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

 1. Руководителю организации

  согласно расчёту рассылки

  Уважаемый Руководитель организации!

  Учебный центр Лаборатории инноваций Звезда прогресса оказывает педагогические услуги (репетиторство) по сопровождению и содействию

  при дистанционном прохождении переподготовки для Ветеранов БД

  и Участников СВО на различных интернет-ресурсах при наличии

  средне-специального или высшего образований и сопутствующего консультирования для получения диплома о переподготовке гособразца

  с минимальным участием учащегося по следующим специальностям:

  1. Кадровик. 2. Управленец. 3. Тренер. 4. Библиотекарь.

  Более подробная информация размещена на сайте: НАСТАВНИК-ВОИН.РУС

  Проект Родился из простой Человеческой помощи участникам СВО

  и укрепил в Наших Бойцах Веру и Надежду на Светлое Будущее.

  Прошу Вас разместить листовку-объявление на информационных стендах Вашей организации и иными способами оказать содействие проекту.

  Приложение: Листовка-объявление Наставник-Воин.Рус

  Руководитель проекта

  Профессор Академии Военных Наук п/п Куликов Д.С.

  УЧЕБНЫЙ ЦЕНТР

  ЛАБОРАТОРИИ ИННОВАЦИЙ ЗВЕЗДА ПРОГРЕССА

  (сайт: НАСТАВНИК-ВОИН.РУС)

  Переподготовка для Ветеранов БД и Участников СВО.

  (Проект Родился из простой Человеческой помощи участникам СВО

  и укрепил в Наших Бойцах Веру и Надежду на Светлое Будущее)

  Переподготовка с присвоением специальностей:

  1. Когда хочешь покорять вершины — Управленец

  (Специалист по управлению персоналом и оформлению трудовых отношений

  (Менеджер, Руководитель).

  2. Когда хочешь собирать команды – Кадровик

  (Специалист по подбору и оценке персонала (Старший рекрутер, кадровик).

  3. Когда хочешь активной жизни — Тренер (Тренер-преподаватель Физкультуры).

  4. Когда научился ценить тишину — Библиотекарь (Педагог-библиотекарь).

  Все курсы продолжительностью 6 месяца (более 500ч.).

  Стоимость 30т.р./мес. (оплата авансом полностью или сначала за первые три месяца

  и за два месяца в процессе обучения на третьем месяце). При оплате трех курсов четвертый курс в подарок. Перевод осуществить на счёт Сбербанка № 4081 7810 8551 7575 0071.

  100% гарантия возврата денежных средств при неполучении диплома.

  Наставники-консультанты лучшим образом обеспечат получение Вами необходимого диплома с минимальным Вашим участием.

  Документы (копии) необходимые для прохождения переподготовки:

  1. Паспорт основная страница и прописка + СНИЛС.

  2. Документ о средне-специальном или высшем образовании.

  3. Указать выбранные курсы.

  4. Адрес для высылки диплома о переподготовки.

  5. Контактные данные: Телефон и эл.почта.

  6. Удостоверение ветерана БД или справка участника СВО.

  7. Чек об оплате (переводе). Перевод осуществить на счёт Сбербанка

  № 4081 7810 8551 7575 0071.

  Все документы направлять на электронную почту: NASTAVNIK-VOIN@MAIL.RU

  Направляя документы Вы даёте согласие на обработку персональных данных и право на их предачу в рамках обучения.

  Почему нас выбирают:

  1. Гарантия результата 100%!

  2. Только Мы даём возможность прохождения переподготовки дистанционно

  со 100% результатом под руководством опытных наставников-консультантов с минимальным Вашим участием, при наличии даже только кнопочного телефона и связи иногда!

  3. Вы сможете получить новую профессию и начать новую жизнь уже через 6 месяцев!

  4. Обеспеченный карьерный и зарплатный рост!

  5. По окончании обучения слушателям выдается диплом о профессиональной переподготовке установленного государственного образца!

  Руководитель проекта:

  Профессор Академии Военных Наук

  Куликов Дмитрий Сергеевич

  ЭТО ХОРОШИЙ ШАНС! БЕРИ ЕГО СЕЙЧАС!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*