Цветан Цветанов разкри „пъклените“ планове на президента срещу държавата! Ето какви са те:

„БСП ежедневно търсят само конфронтацията и не се интересуват от нищо друго, освен от това да съсипят страната. Те вече ще имат още един инструмент за популяризиране на техните лъжи. Тяхната нова телевизия ще бъде телевизия на лъжата“.

Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред над 500 представители на ГЕРБ-София от всички 24 райони на столицата. Това се случи по време на представянето на ръководствата на районните структури на ГЕРБ-София, което се проведе тази вечер в НДК.

„Президентът Радев и БСП са едно цяло. Румен Радев не е обединител на нацията, той не гради мостове. Единственото, което прави, е координирано с БСП да се опитват да съсипят държавата“, посочи Цветанов.

По думите му на предстоящите догодина европейски избори БСП ще заложи на антиевропейско говорене с надеждата ГЕРБ да се провали и да има предсрочни избори.

„От БСП тръгнаха из страната, за да представят своята визия, с което само показаха колко чужди са им проблемите на хората. При ГЕРБ е точно обратното – нашата сила е именно непрекъснатият ни контакт с гражданите“, обясни председателят на ПГ на ГЕРБ.

„Социалистите знаят какво ще се прави – правят протест. Никой днес не очакваше да се случи това в парламента. От БСП явно искат да представят управлението слабо“, допълни Цветанов.

„Призовавам всички да станем посланици на това, което може да противодейства на популизма – това, което БСП правят всеки ден.  Наш основен политически опонент си остава БСП. Не може тези, които съсипаха детските градини, да питат защо сега няма такива. Продадоха детските градини по кварталите. Сега една нова градина трябва да се изгради от нулата и струва скъпо на гражданите“, разкри Цветанов.

„БСП не говорят за миналото си, а ние трябва да продължим по същия път, но не трябва да смятаме, че има нещо, от което да се срамуваме“, коментира Цветанов.

Социалистите не признават какво Бойко Борисов прави по темата за мигрантите, какво той направи преди време за боклука в София“, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ.

Нинова настоява да бъдем като страните от Вишеградската четворка, но тя забравя, че именно за тези страни се очаква да получат с 24% по-малко средства за кохезионна политика, докато България ще получи с 2 млрд. лв. повече“, уточни Цветанов.

Източник

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. НЕ ПРЕЗИДЕНТА , А КАЛПАВОТО ГЕРБЕРСКО ПРАВИТТЕЛСТВО СЪСИПВА СТРАНАТА И ОБЕДИНЯВА НЕ НАРОДА А, СВОИТЕ ПЛАТЕНИ СЛУГИ! ЗА „ПРАВИТЕЛСТВОТО“ НА ГЕРБ НАРОДА Е ПОСЛЕДНА ГРИЖА.

  2. А КОЙ БЕШЕ ТОЗИ ЦВЕТАНОВ,ОНЗИ КОЙТО КУПИ ШЕСТ АПАРТАМЕНТА В СОФИЯ,С 200ЛЕВА ПЕНСИЯ НА ТЪЩАТА ЛИ???ИЛИ ПЪК, ОНЗИ ДЕТО МУ ПОДАРИХА АПАРТАМЕНТ ЗА НЯКОЛКО МИЛИОНА СЪС СОБСТВЕН АСАНСЬОР???

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*