Васил Василев: Борисов готви коварен план за изборите догодина! Ето какво ще се случи:

Борисов изигра коварен политически ход, като вдъхнови с 43 милиона лева опозицията на Нинова в БСП, заяви журналиста Васил Василев.

С един жест той възпламени реваншистките стремежи на тези социалистически фактори, наричани соцбарони, които все повече оставаха извън течението. Срещу парче земя във Варна, неподлежащо на застрояване и наричано галено “ Дупката “, лидерът на вътрешната опозиция Георги Гергов ще вземе за един миг толкова, колкото 210 000 пенсионери в България получават за цял месец. Скромната за възможностите на Борисов сума трябва да разцепи БСП и така да отнеме шансовете й да надделее над ГЕРБ в следващите избори.

Но опитът за преврат има и друга обосновка, отбеляза Василев. Съзаклятниците се надяват, че ако Нинова падне, пътят към налагането на Истанбулската конвенция ще бъде отново открит.

По повод концесията на летище „София“ Василев заяви: „Ако престъпната концесия, замислена от правителството, бъде осъществена, летището ни може да остане само с една линия София – Истанбул. Тогава българите ще летят за Атина, Рим, Париж и Ню Йорк през Истанбул и никой няма да е в състояние да попречи на това. Единствената надежда сега е в главния прокурор Цацаров, от когото БСП поиска да прекрати концесията като противоконституционна и застрашаваща националната сигурност“.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Борисов няма да може да направи нищо. Приятелите му в ЕС един по един си отиват. Има конфликт с Цветанов, има конфликт с бизнеса, има конфликт с народа си, има конфликт в самия ГЕРБ /не могат да поделят плячката/, има конфликт с някои групировки. Настрои срещу себе си Русия и Путин, даде много обещания, но нищо не изпълни….. На практика Борисов е пътник.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*