Цветанов със страховита прогноза: Ще потънем отново в тъмнина при служебен кабинет на Радев!

Изказването на вицепремиера Валери Симеонов е недопустимо да бъде правено публично, когато заемаш такава позиция. Но в действията си той винаги е показвал, че работи и е съпричастен с проблемите на хората с увреждания. Това каза пред журналисти в Сандански председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Пирин.

Цветанов отбеляза, че дори в семейството си, Валери Симеонов има човек с увреждания, за който се грижи и никога не е парадирал с това.

„Вицепремиерът направи своето извинение след като имахме Коалиционен съвет преди 2 дни, заради начина, по който направи своя коментари. Безспорно това се натрупа като един негатив за цялото управление, което смятаме, че е недопустимо. В момента това, което мога да кажа е, че ултиматум – предсрочни избори в никакъв случаи няма да реши проблеми, а само ще ги отложи в бъдещето“, каза още Цветанов.

Той заяви, че фикцията на БСП и президента на БСП Румен Радев е да има предсрочни избори, защото това е единственият шанс на БСП отново да влезе във властта чрез служебен кабинет.

„Така отново ще потънем в една непрозрачност и тъмнина“, посочи Цветанов. Той отбеляза, че днес няма обществена нагласа за предсрочни парламентарни избори.

На въпрос има ли ПП ГЕРБ вариант „Б“, ако някой от партиите в коалицията излезе от нея, Цветанов заяви, че в едно управление, една отговорна партия винаги влиза само с един вариант.

„Няма план „Б“ – имаш управление, имаш ангажимент, който си приел пред избирателите и те са ни дали формулата за днешното управление“, подчерта Цветанов. Той коментира още, че в момента има една нарушена комуникация между партиите в „Обединени патриоти“.

„Можем да кажем, че донякъде, може би на моменти има нарушена комуникация между „Обединени патриоти“ и ГЕРБ, защото когато си говорим, в общи линии проблеми няма, но когато не правим срещи и когато „Обединени патриоти“ не правят своя коалиционен съвет, то тогава излизат междуличностни престрелки, които оказват влияние не само на „Обединени патриоти“, но и на ГЕРБ“, допълни Цветанов.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*