Шок! Ето Защо извергът Викторио Затрил жена си и детето!

Убиецът Викторио с жена си Дарина и детето си на годинка

„Дарина спря да ми вика „мило“ – това е едно от нещата, посочени в жалбата на Викторио Александров срещу приятелката му Дарина Министерска, подадена в петък. Той подал оплакване в полицията за психически тормоз от нейна страна, само ден, след като се разделили.

По думите на шефа на СДВР ст. ком. Ивайло Иванов 26-годишният Викторио Александров е живеел заедно с 23-годишната си приятелка около година и половина в апартамента, в който тя бе намерена мъртва.   През миналата седмица те са празнували първия рожден ден на своята дъщеричка. След празника възникнал скандал, който довел до раздялата на двамата родители и до това мъжът да се изнесе от общото им жилище. Това се е случило в четвъртък. На следващия ден мъжът е подал сигнал за психически тормоз върху него, оказван от страна на жената.

В жалбата Ангелов пише, че Дарина променила отношението си към него – казвала му „бе“ и се обръщала към него с цялото му име, което го травмирало. От известно време не го наричала и „мило“, с което той бил свикнал. Жалбата е подадена в 5-о РУ и е прехвърлена към 2-то. Сигналът не е докладван в прокуратурата.

Днес стана ясно и че 23-годишната жертва е имала опасния, че бившият й приятел може да й посегне или навреди. Ст. ком. Иванов разказа, че през уикенда бащата на застреляната жена е спал в апартамента, за да не се притеснява тя. От СДВР съобщиха още, че убийството е станало по обяд, което се установява от камерите около блока, в който бе намерена жертвата.

След като убива Дарина, Викторио взима детето им, което е на една година. Качва се в такси и опира пистолет в главата на шофьора. Накарал го да ги остави на един от изходите на града. Там Виктория прострелва детето си в дясното око, като тази сутрин то е починало. Направил опит да се самоубие, но само се ранил леко. В момента е в болница, без опасност за живота.

Според психиатричната експертиза, Викторио Александров е тежък психопат и е извършил убийството от злоба и за отмъщение. Не става въпрос за психиатрично заболяване, категорично са експертите. Оръжието му е законно и той без проблемно е минал психотестовете, защото от тях нямало как да стане ясно, че е психопат.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*