Цветан Цветанов разкри: Ето Кой е най- големият Враг на Демокрацията в България!

Цветан Цветанов е крайно недоволен от обръщението на президента Румен Радев към нацията по повод 10 ноември.„Може би в обръщението президентът Румен Радев визира това, което той направи, когато определи служебния кабинет, да се започнат процедури „на тъмно“, коментира той и допълни, че изказването на президента не е нормално за един обединител на нацията.

„Демокрацията не е в опасност, тя е в опасност при служебен кабинет. Когато се реализират политики „на тъмно“, когато се управлява еднолично в лицето на президента“, заяви Цветанов.

„Сега имаме парламент, имаме опозиция, парламентарно мнозинство. Имаме стабилно правителство и параметри, които ни отреждат до най-развитите държави в ЕС. Премиерът Бойко Борисов вече е цененият фактор за стабилността в Европа. Това дразни президента Румен Радев“, коментира зам.-председателят на ГЕРБ.

„Румен Радев е президентът на БСП. Когато говорим за прозрачност и устои на демокрацията, да припомним коя е най-непрозрачната президентска кампания“, посочи той и обърна внимание, че Румен Радев е единственият президент, който не е идвал в парламента.

По думите му ролята и ангажимента на управляващото мнозинство е да подсигури кворума. „Провел съм необходимите разговори с всички, които могат да участват във формирането му. Всички казват, че стабилността на държавата е по-важна от политическото его, което можеш да изразиш в публичното пространство. Чест прави на „Воля“, че въпреки че не подкрепиха бюджета, те участват в парламентарния дебат“, каза още Цветан Цветанов.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

 1. ХА-ХА-ХА…
  .
  Президента каза…:
  – „Царя е гол…!“
  И…
  „Придворните шивачи ревнаха кански, че не разбирал от мода…!!!
  .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*