Богомил Бонев РАЗМАЗА ГЕРБ с няколко въпроса! Ето какви са те:

Защо сметнахте дрането на трета кожа от хората за възможно?

Добре де, защо ви трябваше да вдигате данъка на старите коли, като само една десета от замърсяването се дължи на автомобилите? А на старите логично по-малко от тази една десета.

Защо лобирахте за драстично увеличаване на гражданската отговорност, която направихте задължителна, като се оказа, че това било най-добрата година за застрахователите?

Защо вдигате данъците за втори имот, особено ако е в курорт, като в курортите и без това данъчната оценка, която вашите мутренски кметове са приели, е абсурдно висока?

Защо позволихте на един прост седесар да вдига цените на тока, та да угоди пак на монополисти, с които имате очевидна връзка? Да не говорим за пускането на парното при 23º температура преди няколко дни.

Защо се правите на три и половина за цените на горивата, като сте осигурили пълен монопол на Златев и му защитавате лобистки печалбата, след като според много публикации, благодарение на счетоводни врътки, “Лукойл” въобще не е голям данъкоплатец?

Защо ви трябваше да юркате вашата прокуратура да се излага с поръчкови нелепи обвинения срещу Елена Йончева, като знаете историята с Вероника Герен*? Ако не я знаете, толкова по-зле за вас, мутри прости.

И сега се чудите защо хората на студа блокираха страната.

Правите голям комплимент на опозицията, ако си мислите, че те имат сили за това.

Нещо по-лошо! Опозицията не може да контролира недоволството, което провокирахте и това може да свърши много трагично за вас.

Явно сметнахте дрането на трета кожа от хората за възможно, та да се хвалите с най-добрия си бюджет.

Е, сега, вместо да се хвалите, търсете най-близкото КПП.

* Вероника Герен е ирландска журналистка, разследваща търговията с наркотици. Разстреляна заради работата си през 1996 г. по поръчка на наркобос от Дъблин. 

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. НАРОДА ТОЗИ ЗАСПАЛ НАРОД СЕ СЪБУДИ ОТ ЛЕТАРГИЧНИЯ СИ СЪН, СЪБУДИ ГО БЕДНОСТТА МИЗЕРИЯТА . СЪБУДИ ГО НАЙ ВЕЧЕ НАГЛОТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НЕГО И НЕГОВИЯ ТРУД С КОИТО ПЛАЩА ВАШИТЕ ЗАПЛАТИ И БОНУСИ КЪМ ТЯХ , А НЕ МОЖЕ ДА ПЛАТИ СОБСТВЕНИТЕ СИ СМЕТКИ , СЪБУДИ ГО ВАШАТА НЕНАСИТНА АЛЧНОСТ И БЕЗМЕРНА ЗЛОБАСЪБУДИХА ГО ВАШИТЕ БЕЗКРАИНИ ЛЪЖИ И КРАЖБИ , НАРОДА СЕ САБУДИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*