Богомил Бонев Размаза Слави заради интервюто с Борисов! Взривяващ Коментар:

Снощното интервю на Слави Трифонов с премиера Бойко Борисов разгневи повечето зрители с откровеното си слагачество и угодничество. Тв водещият се ограничаваше само до това да чете въпроси на зрителите, а самият той не беше подготвен изобщо по тях. Затова не успя да зададе нито един смислен контра аргумент, а остави премиерът Борисов безпрепятствено да говори откровени лъжи.

Ето как бившият вътрешен министър Богомил Бонев коментира в социалните мрежи интервюто:

„По бтв-то в шоуто на Слави, сега си давам сметка, пуснаха предколедния филм „Всичко е любов“. Кофти пародия. Но идва Коледа. Утре няма да ни учуди, ако патреотите направят пак тройка…

А с чуждестранните инвестиции страшно сколасахме. Били 800 млн. повече от миналата година. Когато бяха близо до нулата. А данните за 2018 г. показват, че преките инвестиции са два пъти по-малко от миналата година. Егати и глупавия неподготвен водещ.

Славчооо, не се води така критично предаване. Когато те лъжат в очите заедно с останалите зрители, не се държиш като независим арбитър, който чете само въпросите на неграмотната публика. Опровергаваш лъжите.

Казва ти синковецът, че ЕРП-та са продадени при друга власт, намеквайки за БСП, а ти не си подготвен да го праснеш по тиквата, че бяха продадени при НДСВ. Където главен секретар на МВР беше Кой?!

И така по всеки въпрос. Затова иска пак да го поканиш. Защото за нищо не ставаш като водещ.“

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Не само неподготвен,а толкова си може Човеко. А Оня само дето беше забравил за магистралите.Но при такъв водещ???

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*