Богомил Бонев избухна: Или сме държава и нация, или сме Колония?! Разтърсващ коментар:

Заместник-държавният секретар на САЩ дойде в София, за да говори за „енергийната диверсификация“. Започна се. Историята се повтаря. Нов Маккейн след шпацирането на Цецоу в израз на национално предателство.

Сега на герп много им трябва един Орешарски, та пак да се оправдаят за националните си предателства.

А ЕП гласувал да се спре изграждането на Северен поток, та да не се заобикалят фашистите от Украйна. Искам веднага да се разбере нашите лемури как са гласували. И на нас ни поставят условия за тръбата от Турция.

Чудя им се на руснаците: защо рязко не затворят кранчето. Наведнъж ще си решат геополитическите проблеми с фашистката хунта в Украйна и нейните американски покровители. А европейските пудели веднагически ще гласуват, не за Северен, а за Западноруски коридор под Ламанша, дори. Услужливите терористични актове няма дълго да ги държат на власт.

Трябваше да посрещнем с яростен протест посещението на поредния американски политик, който се бори срещу Русия с нашите национални интереси. Щял да дискутира диверсификация. Няма такова нещо. Ще извива ръце. Като Маккейн, който спря Южен поток. Но няма да ни предложи алтернатива. За да си останем заложници на украинските фашисти.

Или сме държава и нация, или сме колония. Къде сте, бе мишки патриотарски!

Ще ни пробутат самолети, които не са ни по джоба, но било политическо решение. Така каза Цецо.

Ще ни отрежат от източници на енергия, както го правят систематично и отдавна. И ще им търпим паметниците на летците, които са ни убивали.

Ние кога ще се събудим?

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*