Валентин Вацев: Либерализмът по света рухна! А скоро и ГЕРБ!

„Най-важното явление за 2018-а е колапсът на либералната идеология. Тя вече не тържествува, а се чуди как да закърпва кръпките си“. Това заяви анализаторът Валентин Вацев.

Днешните капиталисти са „тези капиталисти, за които и Маркс не би могъл да каже добра дума“ и ги нарече „неофеодали“. Класовите им противници пък не е пролетариатът, а прекариатът – новите бедни. Новата класова борба може да доведе до взаимно унищожаване, предупреди той.

ГЕРБ е системата и тази система е лудо невиждана от повече от 90% от българите. Тоест, това е системата на малцинството, която няма нито общ език, нито общи морални установки с българското общество и предизвиква тотално ненавист. А изборните им успехи се дължат само на груби манипулации на изборния механизъм“, коментира още Вацев.

По отношение на процесите в света, ето какво заяви коментаторът:

Най-после начело на САЩ застана убеден антиглобалист – убеден, осъзнат, енергичен, който е готов да унищожи Световната търговска организация, да обезглави и Федералния резерв на САЩ – това е, което става в момента – да разруши НАТО, ако продължава да тежи на гърба на американския данъкоплатец“. 

Особеността на Тръмп в геополитически план е, че той не е съгласен Русия да бъде неговият главен геополитически противник.

„Русия победи в Близкия изток. Това се потвърждава от изтеглянето на американските военни в рамките на 60 дни. Когато трябва да напуснеш базата за 60 дена, това се нарича с една друга грозна дума – „бягство“. По-бързо от това е само, когато чакаш на покрива на посолството хеликоптер, който да те отнесе.

Истината за Европейския съюз, която сега предстои да лъсне пред очите на неподготвените, е, че през тази година ще бъдем свидетели на решителния сблъсък между националните елити, които вече имат самосъзнанието и свята отговорност пред обществата си и пред народите си, и проамерикански ориентираната паразитична брюкселска евровърхушка. Този сблъсък ще се види най-добре на евроизборите през май“.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*