Кънчо Стойчев: На ГЕРБ винаги Опозицията им е Виновна! Пълен Абсурд!

Има ли човек в България, който да не се прекръсти, като чуе, че Елена Йончева е прала пари, заяви в ефира на БТВ социологът Кънчо Стойчев. Обвиненията срещу журналистката и депутат от БСП са пълен абсурд, категоричен бе той.

Пресечена е червената линия с обвинението на Елена Йончева. Внушава се на обществото, че корупцията е в опозицията. Тогава да я вкараме в затвора. Има нещо сбъркано!, коментира Кънчо Стойчев.

„В родната ни мила България ни се разказва една приказка, в която всички злини идват от опозицията. Ами, да вземем да я премахнем опозицията, да премахнем демокрацията. Властта се е самозабравила и е безконтролна, възмути се Кънчо Стойчев.

Да казваме  „за всичко е виновна опозицията“, това не е демократично общество. Какво разбират те под обединение на нацията? Тогава да си мълчим ли?!“, продължи Кънчо Стойчев.

В момента ГЕРБ е по-мразената партия от българите. Ще се стигне до това да се избира от две злини по-малката на изборите, посочва Кънчо Стойчев.

Защо президентът да не критикува управляващите? Той е обещал на българския народ да казва какво мисли. Познавам Радев. Той е човек съвършено неуправляем. Последното нещо, което може да се каже за него, че е кукла на конци, продължи Кънчо Стойчев. Функцията на президента по конституция е в това да има трибуна и да не мълчи, допълва още той.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*