Д-р Калоян Методиев: ГЕРБ са Морално Свършили! Не смеят да се появят сред Народа!

ГЕРБ вече не могат да правят публична кампания. Навсякъде ги освиркват, мразят ги, кълнат ги. Мисля, че морално са свършени. Това е, което наблюдавам по видеоизлъчвания, по срещите с гражданите, които се опитват да правят по страната, показват именно това – те имат много тежък проблем с кампанията на терен, тази лице в лице след разкритията на „Апартаментгейт“. Това се превръща в основно предизвикателство пред тях. Те вече ще трябва да затворят кампанията си единствено през медии или в тясно партийни затворени срещи. Това заяви политологът д-р Калоян Методиев.

Доста скептичен по отношение на социологическите данни поради страха в България. Знаете, че у нас има много контролиран, купен вот, има много криптовот. Стига се до изкривявания по време на изборния процес. Според мен винаги на избори има изненади.

И в момента поради тази автокрация, която пълзи в страната, виждате, че вчера излезе пак, че сме на 111 място по свобода на медиите, безпрецедентно последно място в Европа, хората се страхуват да са откровени и пред анкетьорите, особено пък като видят, че има социологическо изследване по телефона – експресно или каквото и да е друго им става ясно, че данните са изкривени.

Няма как да няма последствия след „Апартаментгейт“, след тези асансьори, минерални води до къщите – тази гранд корупция, която се разкрива вече всеки божи ден, това облагодетелстване на висши представители на политически партии, на прокуратура и т.н. Така че данните са изкривени, според мен.

Ключовото в момента е избирателната активност. На тези избори ни трябват 3 милиона гласоподаватели, за да не дадем на купения вот, на цигански махали, на олигарсите да определят бъдещето ни. Т.е. вотът на всеки от нас става малка бомба и когато я хвърлим, убиваме този изкривен вот, за да го потопим. Така че освобождаваме хората, изпаднали в зависимост от паралелната държава. В този смисъл социологическите агенции показват някаква тенденция. Показват промяна, но реалността ще се подреди на 26 май.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*