Велизар Енчев: Омразата към ГЕРБ е Ужасяваща! Народът живее в Страх от тях!

Къде не е Пеевски в момента? Нима не е в съдебната система? Нима не е в обществените поръчки? Той контролира българската държава. Фактът, че ДПС поставят Пеевски на избираемото второ място в евролистата си, е шамар за българската нация. Позорът на българската политика е, че ДПС и Доган си правят каквото си искат.  Това заяви в предаването „Честно казано с Люба Кулезич” Велизар Енчев, който е 10-ти в листата на БСП за европарламента.

Интересното е, че този път няма протести срещу Пеевски. Но според Енчев, това е съвсем резонно, тъй като малцина отиват и на протестите срещу повишаването цената на тока. Как е възможно този народ да е толкова заспал, риторично пита Енчев.

Енчев разказа, че в момента обикаля страната и констатира: „Омразата към ГЕРБ е ужасяваща, но страхът е още по-голям. Сменят дори шефа на тотопункта в Кнежа, където бях последно. Страхът от ГЕРБ се вижда и в случая Иванчева. Иванчева няма присъда, а изтезание”.

Кой сезира прокуратурата за Елена Йончева за КТБ? Хора, които са засегнати от нейни разкрития. Знаем кои говорят срещу нея – Делян Добрев, Тома Биков.

Енчев допусна, че на пленума на БСП е имало силно лобиране за Сергей Станишев. Той не е присъствал докрай на форума и затова не може да потвърди това. Натискът е бил от страна на един “пловдивски олигарх”.

Велизар Енчев заяви, че е приел поканата на Корнелия Нинова да се включи в листата от гражданската квота, за да даде своя принос в свалянето на ГЕРБ. Журналистът не е на избираемо място, но има шанс чрез преференциите да се изкачи нагоре.

Източник

 

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*