Разбиващ коментар на Богомил Бонев за Бойко Борисов! Ето как го нареди:

„Досега ГЕРБ печелеше от Борисов, защото това население го приема за народняк, хитряга, простоват, вярно, малко лъже (не спира да лъже), но поне е Андрешко в ролята на данъчния, който ни граби за собствени нужди.

Чисто български феномен да не си даваме сметка.

Сега вече не е така. Образите на изключително алчните и прости уроди, издигнали се благодарение на Борисов, водят до мъртво вълнение в нагласите на избирателите. И той вече не изглежда хитроват лъжец и добродушен симпатяга. Вече е част от образите на най-отвратителните негови кадри.“, написа бившият вътрешен министър Богомил Бонев в социалните мрежи.

Към момента, според всички социологически агенции, ГЕРБ заемат твърдо второто място, а БСП водят убедително. Разликата между двете партии обаче е съвсем минимална – между 1% и 2%. Това е подозрително малко на фона на чутовните скандали с евтините апартаменти на властта и несекващите корупционни скандали.

За капак, най- компрометираният кадър на управляващите – Цветан Цветанов, се изявява като лице на кампанията, тъй като остана шеф на предизборния им щаб. Но където и да стъпи из страната, се сблъсква с омразата на хората и бива освиркван, за което се получават вече множество свидетелства. Няма как да се возиш с частен асансьор и да обикаляш сред народа, все едно си част от него. И няма как да го убедиш, че се интересуваш от проблемите му и ще се бориш за разрешаването им.

Но има и голям страх от управляващите, особено по малките населени места, коментира наскоро Велизар Енчев, който е част от листата на БСП. Местните феодали назначават само верни на партията, като се стигало и до куриози като смяна на шефа на тотопункта в Кнежа, защото не бил техен човек, разкри още Енчев.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*