Андрей Райчев: Рейтингът на Цветанов е по- нисък и от този на Жан Виденов! + Коментар за изборите:

Рейтингът на Цветан Цветанов се срина. Той е под този на Жан Виденов. В момента съотношението доверие/недоверие към зам.-председателя на ГЕРБ е 10/90! Това каза социологът Андрей Райчев по БТВ.

Много е напрегната политическата картина. Двете сили са изравнени. За първи път от един месец БСП води пред ГЕРБ с един пункт. Това означава, че има реален шанс да победи. Това зависи от броя на хората, които ще гласуват. Те лъжат, като казват, че ще гласуват.  Мислят да отидат, но не го правят на изборите.

Сигурни евродепутати ще имат БСП, ГЕРБ и ДПС.  Други три партии може да влязат.

ГЕРБ с всички сили се опитват да правят евроизбори. БСП искат да се обсъжда какво е ГЕРБ на власт. Те отиват да свалят ГЕРБ. Корнелия Нинова състави листа с два силни елемента – Елена Йончева с рейтинг над 40 %. Другият силен елемент е Иво Христов.

Борисов е в положение да казва нещо. Да обвиняваш опозицията в пълзящ преврат е абсурдно. Борисов е бил роб на собственият си календар. Разглежда президентството като свое бъдеще. Е, няма я вече тази логика! Борисов си взе партията от Цветанов. Престана да марширува. Сега ще играе по-свободно.

Вторият освободен човек е Доган. Турция му взимаше партията. Поради един трагичен инцидент с Местан, Доган се освободи. Сега се разчисти свободата на играчите. ГЕРБ загуби проценти с „Апартаментгейт“. Загуби може би първото място.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*