Татяна Дончева: Българинът толерира крадците! Затова не заслужава друго, освен ГЕРБ! Убийствен коментар:

„Българите не заслужават друго, освен управление на ГЕРБ, защото ние сме врагове на самите себе си! Така лидерът на Движение 21 Татяна Дончева коментира пред БНР изборните резултати от вчера.

„Българинът смята, че който е във властта трябва да краде задължително и който не краде е глупав. Затова не наказва крадците – защото иска да е на тяхно място!“, категорична беше тя.

„И Борисов спечели изборите, и БСП ги загуби. Двете твърдения са верни. Причините са в народопсихологията“. Това заяви пред БНР лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева.

Българският народ не наказва лъжци и крадци. Толерира ги и този извод не се крепи само на традиционната подкрепа към Борисов и ГЕРБ, а и по подкрепата за лъжци и крадци, които „на всички избори се явяват“, и посочи Марешки и Иванчева, като такива примери.

Като бившата депутатка от БСП Дончева коментира тактическите грешки в кампанията на социалистите:

„Всички дефицити днес в БСП са от времето на Станишев. Там отдавна се елиминират хора с лидерски качества – не само на „Позитано“, но и по места“.

В БСП няма фигура, която да замени Корнелия Нинова, защото селекцията, която беше направена – да изтласка напред само млади и неопитни хора, не разкрива лидер сред тях.

„Европеецът игнорира тези, които биха поставили под угроза парите, идващи от ЕС и иска да се намести в тези пари. Евроскептичните формации бяха игнорирани от гласоподавателя“.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*