Нора Стоичкова с Разбиващ коментар за оставката на Цветан Цветанов: А кога ще го Окошарят? Виж Тук:

Цветан Цветанов най- после подаде оставка като зам.- председател на ГЕРБ и шеф на изборния им щаб. Поводът е скандалът отпреди две месеца с луксозния апартамент на бившия втори след Борисов, който нашумя като „Апартаментгейт“. Още тогава Борисов го накара да се откаже от поста си в парламента, но Цветанов запази ръководните си функции в партията.

Ето как журналистката Нора Стоичкова коментира новината:

„Цветанов бил подал оставка от всички властови структури на ГЕРБ, след разговор с Борисов…. И с това ли „наказание“ ще се размине този алчен политически труп?

Няма ли да върне апартамента с частния асансьор? Парите, награбените имоти – няма ли да ги върне Цветанов.

Прокуратурата няма ли да го подгони за незаконни приходи и злоупотреба с власт.

Няма ли да окошарят Цветанов или просто ще се размине с някаква си мнима оставка.“

По- важен е наистина въпросът кога прокуратурата ще се произнесе по казуса с луксозния имот на Цветан Цветанов и дали ще му бъдат повдигнати обвинения. Или, ще си остане само с едната оставка, за да не продължат ГЕРБ да трупат негативи покрай него. Разбира се, не само Цветанов изгърмя покрай „Апратаментгейт“, а редица негови колеги от партията, че даже и кумицата му. Те обаче побързаха да подадат оставки и да се скрият. А избирателите изглежда бързо ги забравиха кои са, тъй като дадоха гласа си с полза на ГЕРБ, или просто не отидоха да гласуват – с което отново спомогнаха за победата им.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*