Велизар Енчев: ГЕРБ и ДПС Узаконяват Корупцията! Вече ще се нарича Финансиране!

Вече официално ще говорим не за „корупция“, а за „финансиране“! ДПС предлага, а ГЕРБ приема държавната субсидия за партиите да е Нула лева, но да има официално финансиране от бизнеса.

Кой ли бизнесмен ще посмее официално да финансира опозиционна партия и да сложи главата си на дръвника на НАП, МВР и прокуратурата? Коя фирма ще е толкова безразсъдна да дари и 1 лев на разобличителите на „Барцелона гейт“?

Официалните спонсори на ДПС нямат проблеми с данъчни, прокурори и полицаи, защото сектата на Доган е неофициален коалиционен партньор на ГЕРБ. А с подарения му ТЕЦ „Варна“ ГЕРБ взе Сокола на дългосрочна концесия.

Срамното е, че ярки критици на ОПГ „ГЕРБ“ са във възторг от бруталната мярка – да промениш правилата на политическата игра по средата на бюджетната година и в навечерието на местните избори. И то с една прозрачна цел – да задушиш парламентарната и извънпарламентарната опозиция и да ликвидираш единствената опозиционна телевизия, громяща режима на боса от Банкя.

И на какво се радвате? Че ГЕРБ ще умъртви в зародиш извънпарламентарните формации, ще посече една парламентарна партия и ще угаси една свободна телевизия?

Маските паднаха, вече всичко е ясно: Всеки, подкрепящ ГЕРБ, ДПС, ОП и ВОЛЯ в тази мръсна игра, всъщност припява на Борисов и играе за него!

Неясно е само едно: How much?

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*