Да, Преслава е бременна! Ето защо певицата се страхува да признае за бебето:

„Да, Преслава наистина е бременна! Чака дете от гаджето си Павел Лазаров. В момента е в третия месец.” Това разкриха близки на певицата, за която от седмици се говори, че ще става майка. Звездата се опитва да крие благата вест, но състоянието й вече ясно личи. В момента във всички по-известни салони за красота в София, които са посещавани от фолк певици и моделки, е плъзнала клюката за бременността на Преслава.

В телевизия „Планета” същото говорят само за това, независимо, че самата изпълнителка се прави, че новината е най-обикновена измислица. „Всички виждат колко е напълняла за броени седмици. Това се чисти хормони! И гърдите й са станали огромни, както бяха преди да отслабне и да си намали бюста с пластична операция”, коментират колежки на Петя. Бременността се е отразила и на ханша й, а ако всичко с бебето е наред, съвсем скоро се очаква коремчето също да се заобли.

Много от другите певици в „Пайнер” директно й подхвърляли, че й е време да стане майка, само за да видят как ще реагира. За подобни разговори Петя имала дежурна реплика: „Мъжът ми ме угоява! Много вкусно готви!”. Тя я ползвала даже когато никой не повдигал въпроса за наедрялата й напоследък фигура.

Колежките й имат едно-единствено обяснение за това – „Гузен негонен бяга!”. Самият Павел засега не потвърждавал, но и не отричал, че любимата му скоро ще го направи татко. Предпочитал да избягва темата, вероятно защото не иска да лъже, че бременност няма. „Преслава умира от страх да не пометне”, твърдят познати на певицата. Говори се, че е правила спонтанен аборт при предишна връзка и в момента треперела да не й се случи отново.

Източник: blitz.bg

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*