Преслава направи грандиозна крачка в живота си! Ето какво е планирала с Павел:

Топла семейна сбирка очаква Преслава по коледните празници. Фолк звездата ще запознае семейството си с новото си гадже Павел, от когото се твърди, че очаква дете. Любимият на певицата досега се познаваше само със сестрата на Преслава – Ивелина. Заради претрупания си график изпълнителката все не намирала време да заведе Павел в Добрич и да го представи на майка си Янка и баща си Кольо.

Двамата решили паметната среща да се случи на най-светлите празници, когато хората са в приповдигнато настроение и няма как родителите й да не харесат бъдещия зет. На трапезата ще седне и Ивелина и нейната дъщеричка. Преслава и Павел обаче няма да се задържат дълго в Добрич, тъй като тя има куп участия из цялата страна. Майката на пайнерката я очаква с нетърпение, тъй като все по-рядко й вижда очите. Радостна е и заради новината, че чедото й си има любим, тъй като имала суровите очаквания, че Петя, както е истинското име на чалгаджийката, ще си остане стара мома.

Преслава пък била притеснена как родителите й ще приемат Павел, заради писанията по негов адрес, че често се забърква в съмнителни дела. Лазаров е първият мъж, когото брюнетката ще запознае с най-близките си хора. Преди него тя не е водила никой в Добрич.

Източник: blitz.bg

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*