Австрийският канцлер към Джордж Сорос: Имаш 28 дни да се изметеш с фондациите си от Австрия!

Австрийският канцлер Себастиян Курц предостави на Джордж Сорос 28 дни за да закрие своя фонд „Отворено общество“ в Австрия. След като спонсорът наля в него 18 милиарда долара. В противен случай фондът го очакват съдебни искове за „опит да подкопае демокрацията на нацията“, съобщи yournewswire.

„Призракът на Сорос е най-голямата задача, с която се сблъсква човечеството в света през 2017 година. Той е отличен калмар-вампир, употребява човечеството, неуморно вкарва във фунията пълна с кръв всичко, което мирише на пари, използвайки тези пари за корумпирани политици, журналисти и обществения сектор, и се опитва да създаде свят по свой образ и подобие“, – заяви канцлерът на Австрия.

P.S. Парашутиран член на ИБ на БСП и любимец на Корнелия Нинова, активно лансиран по националните медии, преди няколко месеца адвокатства на Джордж Сорос по БТВ в предаването на Цветанка Ризова. По-късно същото супер „наше момче“ и „млада надежда“ на БСП гласува в НС против закона, който можеше да препятства „соросоидните практики“ в България.

Не е необходимо да си гениален за да ти стане ясно, че сегашното ръководство на „Позитано“ се окомплектова с млади и надежни неотроцкисти, последователи на Сорос. А както се знае публично, неотроцкистите в САЩ са неоконите или наричани още „партия на войната“, все патологични русофоби, все около Хилари Клинтън.

Според френския анализатор Тиери Мейсан, Социнтернът, на който Корнелия Нинова е зам. президент, се контролира от Хилари Клинтън и Мадлен Олбрайт. От същото котило на неокони-неотроцкисти. Всички те се стремят с финансовата подкрепа на Джордж Сорос да свалят легитимно избрания президент на САЩ Доналд Тръмп, което май не е много демократично?

Едно време имаше едно шеговито възклицание: „О-хо-хо, как си ти другарю кадровик?“

Източник: pogled.info

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*