Десислава роди втория си син! Ето как го кръсти+ първите думи на таткото:

Десислава е родила втория си син! Благата вест съобщи бащата Благой Найденов. Бебето се е появило на бял свят през нощта на 28 декември и се казва Борис. Няколко часа по- рано, Десислава пусна своя снимка в домашна обстановка, след като не се беше появява публично няколко месеца. Ето какво написа в социалните мрежи щастливият баща Благой Найденов:

Първият син на фолк дивата – Майки, е вече на 16 години. Той е плод на краткия й брак с българския емигрант в Чикаго Михаил. Именно заради него, навремето тя се отказа от кариерата си в нейния пик и замина отвъд океана. Краткият им семеен живот обаче бил същински кошмар. Десислава не крие, че той често й посягал и заради това дълго години не искаше нито да го вижда, нито да го чува. Едва миналата Коледа, тя заведе Майки за първи път при баща му в Чикаго, за да се запознае и с тамошните си роднини.

През годините фолк певицата често споменаваше, че много иска да има и второ дете. Но все не попадаше на подходящ партньор. Младият боксьор Благой Георгиев, който е с цели 17 години по- млад от нея, изглеждаше като поредното й завоевание. Тя отнесе и доста подигравки заради внушителната разлика във възрастта им. Но в крайна сметка, любовта им се оказа истинска, а малкият Борис е най- голямото доказателство за това.

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

 1. We accept YAHOO email account registration upon request.
  You only need to pay 50% in advance.
  Then send the desired email list.
  We will register according to that list.
  Pay the remaining 50%. We will send the files to you.
  Received file format

  Email:password:Cookies

  For further details please contact
  Telegram
  https://t.me/chainsdev
  Zalo : O93467O123

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*