Вижте в какъв разкош живее Анелия! СНИМКИ:

От половин година Анелия се шири в луксозната си къща в „Драгалевци“, която строи цели 3 години. Фолк певицата се нанесе в мечтания дом навръх рождения си ден на 1 юли. Тя вече показа доста снимки в социалните мрежи от красивата си къща. Анелия се сдоби с апетитния парцел още през 2014 г., тъй като бил подарък от бившия й Коко Динев за дъщеря им Ивон. За целта бизнесменът се бръкнал с 300 бона. И за капак, отнесъл жесток скандал от бившата си вече половинка Емилия.

Анелия си мислела, че къщата на мечтите й ще е готова за няколко месеца. Но се оказало, че купуването на земята е най- лесната част. Оттам нататък, цели три години певицата всеки ден ходеше да наблюдава строителните работи и да контролира работата на майсторите. Самата тя призна, че изкарала цяло висше образование, за да може да се справи с хамалогията, най- вече с врътките на строителите. На няколко пъти обаче, се налагаше да спира работата, тъй като разходите източваха до дъно банковите сметки на Анелия. Докато събере отново пари, фолк певицата трябваше да замразява строежа.

Киносалонът

В крайна сметка, след като довършила къщата, обзавела я по последен писък на модата. Направила градина за чудо и приказ. Анелия се похвали, че палатът й има и кино- салон, като постна снимка от първата прожекция в дома си. Фолкаджийката издумкала около 3 млн. лева, за да построи дома на мечтита, шушукат в бранша.

След като приключи строителната епопея, Анелия вече си обещала, че ще обръща повече внимание на личния си живот и ще отделя повече време да ходене по почивки.

Източник: senzacia.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*