Моника Валериева се изфука: Арабски шейх ме глези като принцеса! СНИМКИ:

Моника Валирева се похвали, че е започнала ударно новата година, като забила поредния богат чужденец. „Богат“ всъщност е доста слаба дума за завоеванието на родната бръмчалка. Гаджето на Моника е милиардер от Катар, който на всичко отгоре, бил от кралското семейство. Той непрестанно отрупва Моника с огромни букети рози, както и с луксозни подаръци. Тя се изфука, че катарският богаташ я залива с дрехи, обувки, бижута, както и с нов смартфон.

Милиардерът дори обещал да помогне за разрастването на бизнеса й с мигли от норка, похвали се Валериева. С неговата подкрепа, продуктът щял да стъпи на пазара в арабския свят. Помощта му идва тъкмо навреме, след като Миглена Каканашева – Мегз удари в земята миглите от норка на Моника, като пусна същите, но на доста по- ниска цена. Валериева трудно прикрива яда си от подмолната атака на дизайнерката от Раковски. Но след като се запознала с катарецa, се успокоила, че й се отваря голяма възможност да натрие носа на самонадеяната Мегз.

В същото време, бръмчалката не спира да обикаля по света с катарския богаташ. А той пък не спира да й прави повече от щедри подаръци. За нула време Моника си напълни гардероба с дрехи и обувки от последните модни колекции, което накара конкурентките й да позеленеят от яд.

Източник: senzacia.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*