Изиграха ни! Бойко Борисов ПОДАРИ царските имоти на Симеон Сакскобургготски! Ето каква СХЕМА врътнаха:

Симеон Сакскобургготски най- после постигна дългогодишната си цел – да заграби царските имоти, построени с държавни пари. По пътя към заветната цел, той падна до там, че се отказа от монархическата титла, за да стане премиер на едно от най- корумпираните правителства в новата ни история – това на НДСВ и ДПС. А към днешна дата, благодарение на назначения лично от него, тогавашен секретар на МВР, и настоящ премиер, Бойко Борисов, цирковете на Сакскобургготски най- после се увенчаха с успех.

Ето каква далавера врътнаха двамцата, така че бившият монарх да прилапа апетитните имоти, за които предците му не са дали и една стотинка. Симеон Сакскобургготски към настоящия момент вече е собственик на всички държавни имоти, които владее. Това стана ясно от обстоятелството, че на 31 декември 2017 г. е изтекъл поредният отлагателен срок, забраняващ придобиване на държавни и общински имоти по давност. Така царят, който държи въпросните имоти вече повече от 10 години, става техен собственик. Припомняме, че той поне външно се държи като „добър стопанин“, плаща всички данъци и пр.

Бойко и Симеон преди месец в Суадитска Арабия

По закон един имот се взема по давност, ако се владее непрекъснато повече от 10 години. За да не бъдат разграбени държавните имоти, за тях има привилегия да не могат да се завземат по давност, като този мораториум непрекъснато се удължава.

За последно обаче изтече в края на 2017 г. Правителството лицемерно е внесло проектозакон за удължаването му на 22 декември. А последният работен ден на парламента е 21 декември.

Така срокът е изтекъл, и основният печеливш е Симеон Сакскобургготски. Дори сега да се приеме разпоредба със задна дата, тя става твърде оспорима. Има един принцип, че винаги си прилага „най-лекия“ действал закон къд дадена дата. Т.е. макар и само за 1 месец, давностният срок е изтекъл, и Сакса може да съди държавата, и с лекота да я осъди.

Така става ясна схемата, по която Бойко е получил снимки и танц със саби в Саудитска Арабия, а царят – държавни имоти за 300 милиона.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*