Официално се Доказа: БАНДАТА НА СОРОС е Организирала ПРЕВРАТ заедно с ЦРУ и Държавния департамент на САЩ! Вижте Къде:

Американското интернет издание „Strategic Culture Foundation“ разкри и публикува 2500 документа, които доказват, че Джордж Сорос и НПО-та към неговата организация „Отворено общество“ в тясно сътрудничество с агенти на ЦРУ и представители на американското правителство са организирали и ръководели държавния преврат срещу законно избрания президент в Украйна Виктор Янукович.

Освен Джордж Сорос, в заверата са участвали американският посланик Джефри Пайет, Александър Сушко – председател на Соросовия фонд „Възраждане“, българският соросоид Иван Кръстев – шеф на НПО с гръмкото име „Център за либерални изследвания“, заместник държавния секретар на САЩ Виктория Нюланд и високопоставените сружители на ЦРУ Сабин Фрейзър и Деф Бартън.

Документите разкриват, че заедно с налетите 5 млрд. долара държавни пари на САЩ, за които Виктория Нюланд така любезно информира целия свят, е била организирана международна медийна подкрепа и зомбиране на общественото мнение, за да бъдат оправдани убийствата и хаосът, в който „Евромайданът“ хвърли цяла Украйна.

С антируска пропаганда, заплатена от фондовете на Сорос и ЦРУ започват да се занимават много гръцки вестници, радиа, телевизии и интернет сайтове. Между тях са Ta Nea, Eleuthterotypia, Avgy, Vima и др.

За аферата с антируската пропаганда били вербувани и платени от Сорос и ЦРУ много западни медии и журналисти. (Следва цял списък с изброени големи и влиятелни немски медии). С антируски пропагандистки статии са се включили и Институтът за международни отношения в Италия и лондонският институт „Чатъм Хаус“.

Една от необявените цели също така е била да се противодейства активно на партии като Сириза, Подемос, Пет звезди и Атака, съответно в Гърция, Испания, Италия и България. Тези партии, както и Френският национален фронт на Марин Льо Пен и английската Партия на независимостта на Найджъл Фарадж били обявени от Сорос за анти-европейски партии. И то само защото защитават суверенитета на собствените си държави.

Трябвало да се неутрализира дейността и на про-руски настроени германски политици като Герхард Шрьодер, Хелмут Шмид и Хелмут Кол, както и на левите Сара Вагенкнехт и Грегор Гизи.

Интересен и по особен начин зловещ е и фактът, че ЦРУ, Държавния департамент и правителството на САЩ са сътрудничели тясно в украинската афера с Джордж Сорос, който започва своята особена „дейност“ като агент на Гестапо и тогавашната фашистка партия на Унгария. Сорос е изготвял лично списъци с имената на свои противници, които трябвало да бъдат разстреляни. 

Толкова за моралния облик на хората, които днес управляват САЩ. И имат яростното желание да завладеят и управляват целия свят. Предпочитаните от тях „сътрудници“ са нацисти, джихадисти, корумпирани бивши мутри, превърнати набързо в „политици“ (за справка- Бойко Борисов) и т.н. За тях в американските политически среди има специален израз: „Това са „кучи синове, но наши кучи синове“. Или както казва мъдрият български народ „Краставите магарета през 9 планини се подушват“. Така е и с днешните американски политици. Те си търсят себеподобни „партньори“ в клоаката на човешкото общество.

И добре, че Русия и нейният харизматичен лидер Владимир Путин засега озаптяват мераците на щатските войнолюбци. Иначе досега да са избили и поробили цялото човечество.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*