Мартин Карбовски към политиците: Вас комунизмът ви отгледа, а вие майките си непогребани и децата си прости и гладни държите!

С това ли се занимавате в Парламента, бе Гербери и сороси?! Какво работите всъщност – от ваканция на ваканция, а в работните четвъртъци се дърляте за комунистическите символи и как трябвало да бъдат забранени? За това ли ви се плаща, идиоти? Колко проблеми на тази нация решихте? Всекидневно се еб*вате с нас – или ще ми рекламирате прайда на пед*расите, или искате да махате петолъчките след 30 години, или просто не присъствате на работа?…

Петолъчките ли ви пречат да оправите държавата и да видите как тая нация умира, колко е мръсно наоколо и как никой не иска вече да е българин? Петолъчките ли ви вадят очите, след като слезете от ЕДИНСТВЕНАТА магистрала и навсякъде е гробище и разруха? Петолъчките ли са ви виновни за провала на една мечта – да бъдем свободни, а не робове? Комунизмът, отвратителният комунизъм, е навсякъде, защото по негово време се строеше и надписваше. Сега, 30 години по-късно това ли ви е проблемът бре, маскари нещастни?

Бойко Борисов и Юнкер

Колко други проблеми решихте – освен свободата на циганите да се женят на 13, свободата на гейовете да се наследяват и свободата на всеки престъпник, оказала се по-важна от страданието на всяка жертва?!

Пикая аз на такава ваша свобода. Вие направихте невъзможното – на народа да му призлява от вашата свобода и да започне да бленува по миналото. Това е вашият зловещ подвиг.

До старата могъща непотопяема сграда на тоталитаризма вие спретнахте един демократичен външен кенеф и това ви бяха силите.

Стига с тоя комунизъм, майкопродавци клети, отворете си очите за малкото деца, които останаха тука.

Отворете си очите за новата лъжа на новия Съюз.

Отворете си очите за новите си господари, които за разлика от старите въобще не им дреме за тоя плевел, наречен българска нация.

Вас комунизмът ви отгледа, а вие майките си непогребани и децата си прости и гладни държите. Срам, проклетници ниедни!

Малко срам и смърт за вас, малко ви е.

Коментар на Мартин Карбовски

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Г-н Карбовски, и аз исках да ми решите един единствен проблем, и то по вашата специалност – разнищване на криминални деяния, но Вие се направихте на дръж ми шапката. Смятате ли, че като журналист, който уж, и би трябвало да се бори срещу недъзите в нашето общество, след като не откликнахте на молбата на един обикновен гражданин да му помогнете в самотната му война срещу тези, които прикриват золумите на някои, имате право да хулите другите?

  2. Написах коментар по повод материала на г-н Карбовски, но не се появи. Както би казал Бай Ганю, и едните и другите са маскари. Питам се, кому са необходими тези оперетни герой?…

  3. Не съм черногледа , но няма как този коментар да не ме докосне. Споделям го с Вас приятели, дано и Вас „жегне“ – не може „Свободата на всеки престъпник да е по-важна от страданието на всяка жертва“, не може пред очите ни „навсякъде гробище и разруха“ а ние да чакаме – какво, кого, докога? Не може „майкопродавци“ да живеят бейски, да получават заплати от бюджета,който ние пълним, и да нехаят за НАС, избирателите им.Ние инвестирахме във Вас, господа управляващи на всички нива, инвестирахме ВЯРАТА си, най ценното, но вече Я губим. А без ВЯРА – човек е наполовина жив. Е това не можем и никога няма да Ви простим! И неволно пренасям проблема на местно ниво – с Мечка/Плевен/ – споделяш проблем, в чието решение могат и трябва да се включат и КМЕТ, и неговите „ЧИНОВНИЦИ“,но…………..глас в пустиня! Не само не съдействат, а отговарят с ИРОНИЯ!
    Благодаря Ви за коментара г-н Карбовски. Нямам за цел да му правя анализ, но не мога и просто ей така да го прочета и какво от това. Дано повече хора да чуят посланието Ви, а не просто да го прочетат Време е вече да се събудим, да изразим гражданска позиция и да направим нещо,нещо градивно,нещо реално и съживяващо. За състоянието в което се намираме едва ли не чудо трябва да стане,за да променим посоката си на развитие.Твърде много и твърде дълго се надявахме, твърде много и истински вярвахме в добрите намерения и възможности на нашите управляващи, но уви! Явно никога не е късно човек да стане за „резил“. Вие ГОСПОДА …………го доказахте!

  4. Тука бая живи помияри и тиквеници има …. кошмарът от тия боклуци е пълен!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*