Вицът на годината! Цветан Цветанов: Президентът Радев завижда на Бойко Борисов! + Още Бисери от Цв. Цв.:

Цветан Цветанов се оказа най- обиден от острите критики на президента Румен Радев към правителството. Вицепремиерът нападна грозно държавния глава с кой от кой по-абсурдни аргументи. Като най- фрапантният беше обвинението на Цветанов, че президентът Радев завижда на премиера Бойко Борисов!

„Вместо да застава зад всяка инициатива на министър- председателя ни, Президентът се заяжда с него! Нарочно атакува парламента, за да подронва авторитета на тази институция. Защото така се чувства по- значим“, разпени се Цветан Цветанов от тв ефира. Нека си припомним думите на президентът Радев, които накараха вторият човек в ГЕРБ да подскочи като ужилен. Първата тежка критика на държавният глава към управляващите от ГЕРБ бе за това, че не желаят да се борят срещу корупцията.

Темата е доста щекотлива за Цветан Цветанов, особено след като наскоро започна мащабно разследване на фирми, близки до кумеца му Тодор Бояджиев, за некадърното построяване на стената по границата с Турция. Съоръжението е пред разпад, а десетки милиони са потънали в джобовете на изпълнителите на проекта, близки до вицепремиера. В момента Цветанов е особено лабилен и заради скорошното поръчково убийство на близкия му приятел Петър Христов. Търновският бизнесмен беше известен като „дясната ръка“ на Цветанов и негов личен касиер. А фаталната му кончина няма как да не е разстроила и самият Цветан Цветанов, тъй като показният разстрел може да се тълкува и като „намигване“ към него самия.

Във вчерашната си тв. изява Цветан Цветанов отвърна и на обвинението на Президента, че парламентът е напълно неефективен. Шефът на ПГ на ГЕРБ се изцепи, че Радев само сеел конфликт между институциите, а сега нарочно скачал срещу парламента, за да си придаде по- голяма значимост.

Вторият човек в ГЕРБ определи и като чисто заяждане обвинението на Радев, че научил от медиите за посещението на Ердоган в България през март. „Това не може да е повод за критика“, заяви Цветанов.

Ама разбира се! Как да е повод за критика към ГЕРБ, след като идеята била на самата Ангела Меркел, която „най- случайно“ решила да си оправя отношенията с Турция точно в България, и точно в началото на март м., когато българите честваме 140 години от Освобождението от турско робство. А Бойко Борисов взел поръчката присърце и дори не намерил за уместно да съгласува поканата с президента Румен Радев, на който по протокол ще му се наложи пръв да посрещне колегата си Ердоган. Че к,ъв е тоя Радев, че „величията“ от ГЕРБ да го питат или информират за всеки свой слугинаж или национално предателство!?!

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Интересно ще бъде.Как ще се чувства Ердоган когато пресъздадат боя на българските опълченци с турските орди!?!?!?

  2. Цветанов, не превишавате ли правомощията си?! Или това изказване по-скоро е резултат на възпитание и образование, които липсват!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*