Тотален шок! Марешки сваля Румен Радев! Вижте как го нарече!

Ние от „Воля“ искаме президентството и парламентът да се разпуснат! За нас там няма реални хора, а работят високоплатени артисти, на които някой им пише речите, а те ги повтарят като латерни, каза изненадващо в свое интервю аптекарят Веселин Марешки. Прави се отчет за една година, навършена от президентската институция! Аз харесвам човека Румен Радев. Той си е нормален и свестен. Но не харесвам президента Румен Радев, който непрекъснато поставя някакво вето и хули депутатите“, заяви Веселин Марешки.

За какво е това президентство, което не ни подкрепя? – запита театрално търговецът на горива и илачи, който явно също не е лишен от артистична дарба. „Няма никакъв шанс да подкрепим искането на БСП за референдум по Истанбулската конвенция. Те искат да извлекат политически дивиденти и това е поредното им цинично предложение. Моето лично мнение е, че по никакъв начин няма как да не подкрепя текстове, които осигуряват правата на жените и децата и правото им на достоен живот“, допълни шефът на разпадащата се „Воля“.

Вотът на недоверие Марешки пък нарече „безсмислен цирк“, защото липсвала алтернатива на управлението на ГЕРБ.

Какво му пречи на Марешки да изпълни мечтата си и да разпусне парламента. Достатъчно е той и цялата му семпла група да си дадат оставките и да поискат нови избори.

Щом в Народното събрание имало само артисти, какво изобщо дири варненския самодеец в трупата? Защо не се махне, а участва в театъра и даже ръси „мъдри“ съвети в ефир?

Защо, след като се канеше да сваля Бойко Борисов от власт, сега твърди, че Светиня Му нямал алтернатива?

И защо, след като президентството е излишно, толкова много драпаше лично той да става президент? Сега скимти срещу Румен Радев и иска оставката му.

Марешки, виж цифрите!

Радев беше избран с над 60% от гласовете на българите. В момента подкрепата му е вече над 70%.

„Воля“ влезе в парламента с 5,01%, а сега подкрепата му е 1,9%.

Кой си ти, че да тръгваш срещу ВОЛЯТА НА НАРОДА?

И колко ти платиха?

Или какво ти обещаха?

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Че те са си за хулите! Марешки, не виждаш ли каква става в държавата? Всеки нормален човек, би реагирал като Господин Радев! Долу Марешки и всички престъпни подли подкупници! Не могат да Ви се вършат МРЪСНИТЕ ДЕЛА, ПОДЛЕЦИ НЕГОДНИЦИ! САМО ОЗЛОБЯВАТЕ НАРОДА! И СИ ТЪРСИТЕ ИНТЕРЕСИТЕ. САМО Г-Н РАДЕВ И НАРОДА!

  2. Ей, чучело бостанско! Да се гръмнеш в простата глава, щом не разбираш народа си!!!вън от парламента, заедно с всички твой колеги!!!народа може и знае!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*