Преди минути: Сменят Националния ни празник Трети март с друга дата! Вижте коя:

След като Истанбулската конвенция бъде одобрена в парламента от депутатите на ГЕРБ, Воля и Патриотите, ни очаква поредния нов удар – промяна на датата на Националния ни празник. Предложението на правителството е вместо на 3 март, да го честваме на 6 май.

Години наред платените соросоидни НПО- та у нас работят в тази посока като част от глобалния план за денационализация и глобализиране на българския етнос. А един от основните пунктове в това е да променят датата на Националния ни празник. Какви ли не глупости се изговориха във времето, за да бъде низгвертнат русофилския и утвърждаващ славянското ни начало 3-ти март. Поръчката е глобална и за осъществяването й се работи бавно, но целенасочено. Поръчката е от година на година националните ни медии да отразяват все по- постно Националния ни празник, докато патриотизма не затихне в сърцата и на най-яростните националисти. Но нито една от предлаганите досега дати, като Денят на Съединението и 24-ти май не успяха да съберат достатъчно поддръжници в обществото, така че успешно да изместят 3-ти март. Затова сега ГЕРБ са избрали компромисен вариант с 6-ти май – Гергьовден и Празник на българската армия.

Не е ясно дали обществото ще преглътне един ведомствен армейски празник да се превърне в национален. Не е ясно и дали няма да има яростни протести. Но така или иначе, след приемането на Истанбуската конвенция, никой вече няма да ни пита. Като оправдание ще бъде използвана клауза от скандалния документ, според която избора на национален празник не бива да е в противоречие с чувствата на други етнически и религиозни групи в държавата.

След като тази Нова година Бтв и Канал-1 „най-разсеяно“ не пуснаха националния химн в 12 часа, сега дойде ред и за нов удар по националното самосъзнание на българите. По поръчение на Брюксел, още тази година Бойко Борисов най-грубо ще омаловажи Националния празник на България, като покани турския президент Реджеп Ердоган. Босфорският султан ще пристигне в страната ни в началото на март, в разгара на тържествата около Трети март, като формалният повод е да се срещне с германския канцлер Ангела Меркел, която сама предложи идеята. Нито времето, нито мястото са случайно избрани.

По същото време, по покана на БПЦ за честването на 3 март у нас ще пристигне и руският патриарх Кирил, който ще отслужи литургии на връх Шипка и в храма „Александър Невски“. Едва ли визитата му ще бъде широко отразена в медиите. Затова пък масово финансираните от Сорос родни телевизии и вестници надълго и нашироко ще отразят посещението на Ердоган, като „важно“ събитие от програмата за Европредседателството ни.

източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Стига вече !Писна ми от идиоти като тези двамата! Няма ли народ,който да ги изрине барабар с подлогите им…Крайно време е всички да излезем на улицата и не да чакаме простото тиква да си подава оставка,а ние да го изритаме!

  2. Istoriata na ZARSTVO BALGARIA kazva ,che NAZIONALNIAT PRAZNIK na BALGARIA E 22 SEPTEMVRI 1908 Godina ,kogato BALGARIA VASTANOVAVA Svoata Darzavna NEZAVISIMOST Otnovo, pri Balgarskia ZARZ FERDINANDZ ,sled Stotizi godini na Okupazia ot Ordite na tiurkoezichni plemena-miusulmani ot Volga i Azia ,koito imat Dokazan bulgarski Proizhod ot Hiladoletia… Ezika na koito govorat e Bulgar-tiurki ,osnova na mnogo dialekti i ezizi okolo Volga ,Kaspiisko more i v Azia ot Hiladi godini … Drevnite Balgari sa potomzi na BAL-GURI-Te i se Razselvat ot BAL-KANI-Te v Evropa ,Azia i Severna Afrika prez Hiladoletiata … Te sa Osnovata na Ariizite i Balata Rasa … … … … … … …

  3. Dneshnia praznik e ROZDENNIA Den na Russkia Zarz Aleksandur II ,kogato e Podpisan Sanstefanskia Miren Dogovor – na 19 Fevruari 1978 godina … po Novia Kalendar tova e 3 Mart … 13 dena napred v kalendara … … … … .

  4. A bi Trabvalo Da E pone ROZDENNIA Den na BALGARSKIA ZARZ BORIS III , koito e DNES – 30 Anuarii 1894 godina i koito Spasi Balgarite s iudeiska religia ,koito Obedini Otnovo ZARSTVO BALGARIA , Prisuedini Mirno Dobrudza i koito Se Zertva i Zagina ,Zastitavaiki NEZAVISIMOSTTA na BALGARIA … … … … .

  5. Скъпи сънародници. Дойде моментът да поставим извън закона сегашните пишман управници. Да започнем тяхното изтребление, преди те довършат народа ни. Щд обявим премия за главата на всеки премиер, министър, депутат, както и за останалите негодници, които ни ограбват и баламосват с лъжите си – шефове на Топлофикация, електроразпределителни дружества, фирми за черно „топлинно“ счетоводство, Софийска вода и др. чужди и доморасли негодници. Казах.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*