Извънредно от МВР: Арестуваха дясната ръка на Златко Баретата за отвличането на Адриан Златков!

Адриан Златков беше държан в плен 10 дни

Ивайло Борисов- Ториното е арестуван за отвличането на милионерския син Адриан Златков, съобщиха официално от МВР. Той е спряган за „дясна ръка“ на Златомир Иванов- Баретата. Ториното прекара повече от година зад решетките като обвиняем за разпространение на наркотици по делото срещу Златко Баретата. Освен него, полицията е задържала Георги Джамбазов, който също е с дебело досие в МВР, както и още двама души.

Вчера изтече информация, че Златко Баретата също е арестуван, но от МВР открекоха. Засега той няма отношение към отвличането на Адриан Златков. Срещу Ториното и съучастниците му обаче, вече са събрани много доказателства. Синът на известния търговец на луксозни автомобили Тони Златков – Адриан, беше отвлечен в края на август миналата година. Той беше държан в плен близо 10 дни, а за свободата му баща му плати откуп в размер на 700 000 лева.

Ивайло Борисов- Ториното

След новината за ареста на Ивайло Борисов – Ториното, Тони Златков заяви, че е много изненадан от развоя на разследването. Собственикът на автокъща „Софавто“ разкри, че Ториното преди време е посещавал салона му, за да си търси кола.

Любопитен факт е, че Ивайло Борисов е бил близък преди време с един от участниците в групата за отвличане на „Наглите“.

През 2016 г. Ториното пак се озова в ареста за кратко, след като преби брутално с бухалка на Околовръстното в София млада двойка.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*