Слави Трифонов се ИЗГАВРИ с Гласа на Народа! Стяга ПАРТИЯ – ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ!

По долен и подъл начин Слави Трифонов се опитва да осребри народната подкрепа, която получи покрай Референдума, който организира преди година. Шоуменът е решил да осребри патриотичната инициатива, като прелее подкрепилите я гласове в новата си партия, която ще е следващата „патерица“ на ГЕРБ в парламента.

Да, по всичко личи, че Трифонов и бившият му приятел Бойко Борисов, отново са стоплили отношенията си. През последната година в „Шоуто на Слави“ скечовете, осмиващи лидера на ГЕРБ рязко оредяха. За сметка на това, Дългия все по-често удря със средствата на сатирата по президента Румен Радев. Атаките срешу държавния глава стартираха още по време на предизборната му кампания и във времето стават все по-яростни и по-брутални. От злостните шеги на Дългия не е пощадена и лидерката на БСП Корнелия Нинова“, на която именно сценаристите от „Шоуто на Слави“ лепнаха без абсолютно никакъв повод и напълно незаслужено прякора „Госпожа Лъжа“. Прякор, който впоследствие депутатите на ГЕРБ започнаха да повтарят като папагали. Справка показа, че през последните три месеца „Шоуто на Слави“ е излъчило 11 подигравателни скеча с президента Радев, 8 с Корнелия Нинова… срещу само 2 такива с главен герой Борисов. При все че именно той е министър-председател. И това, при положение, че в цял свят подобни сатирични предавания приоритетно се целят с иронията си във властимащите, а не в опозицията.

След резултатите от Референдума, който ГЕРБ всячески се опитваха да спънат, изведнъж точно Бойко Борисов стана най- яростния защитник на инициативата на Слави. Шоуменът пък му отвърна, като намали сатирата по негов адрес и засилили злостта си по адрес на конкурентката му Корнелия Нинова.

Бойко Борисов като водещ на „Шоуто на Слави“ преди години

Преди месец пък Трифонов обяви, че ще прави кастинг за нови политици. По този начин, шоуменът окончателно свали картите и разкри каква е крайната цел на театралната му политическа ангажираност – да направи партия. Може би самият той няма да я оглави, може дори да стане неин член… но ще й даде летящ старт чрез „Шоуто“ си. Няма да пропусне да я подкрепи и с няколко големи концерта – я на „Орлов мост“, я в „Арена Армеец“ или пък на стадион „Васил Левски“.

Как така Слави се извъртя и от яростен критик на ГЕРБ и Бойко Борисов, отново заигра в техния отбор? Всички помним, че навремето двамата се изпокараха заради градинка в столицата, която Дългия искал да получи, за да строи. А Бойко, тогава кмет на София, не успял да му я осигури. Години наред Трифонов се жалваше, че е жертва на ГЕРБ и на Борисов. И не спираше да се гаври с тях в ефир. До Референдума. Когато двамата бивши приятели явно са си стиснали ръцете отново.

ГЕРБ няма как да минат без партия – патерица, тъй като колкото и да фалшифицират изборите, не успяват да съберат достатъчно подкрепа за еднопартийно управление. А и практиката през последните години е показала, че най-добре управляват с помощта на „бушони“. Такива първо бяха „Реформаторите“, после Марешки им сглоби „Воля“. Марешки, който преди изборите се плюнчеше, че няма да се коалира с ГЕРБ, после – взе, че се коалира. „Патриотите“ също уж не искаха и да чуят за Борисов, но после внезапно си стиснаха ръцете. Уж в името на България. Уж заради Евро- председателството. Сакън да не останела страната без правителство…

Предстои ни пак да гледаме същия цирк. Този път с главен действаш бушон – Слави Трифонов. На който му е поръчано да скалъпи надве- натри партия, която уж ще променя статуквото и уж ще реформира избирателната система, за да сбъдне Референдума. Ще събере някакви проценти и след изборите – хоп, пак в името на България и да няма политическа криза, ще се вземат с Бойко Борисов.

Ако Слави Трифонов наистина се интересуваше от съдбините на Българиящеше честно от шоуто си да обясни на народа, че проблемът изобщо не е в избирателната система. Нито във формата на управление на страната. А в това, че сме колония на САЩ и Европейския съюз. И докато сме такава, нямаме никакъв шанс за развитие.

Но от къде задълбочено мислене и национална отговорност у един чалгар! Жалко, че над 3 млн. българи се подведоха по фалшивия му и продажен „патриотизъм“. Единственото положително е, че на следващите избори Трифонов най- накрая ще покаже истинското си лице. И ще отиде заслужено на боклука на историята. А България ще спечели с един лъже-патриот по-малко!

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*