Сергей Станишев скочи срещу Президента Радев заради Истанбулската конвенция! Вижте чии интереси брани лидерът на ПЕС:

Сергей Станишев скочи с двата крака на президента Румен Радев заради Истанбулската конвенция. Преди дни в Брюксел държавният ни глава се обяви срещу ратифицирането на скандалния документ. А един от основните му аргументи беше, че ако конвенцията бъде ратифицирана, много от функциите на държавата ще бъдат отнети от нея и подарени на частни неправителствени организации.

Именно тези думи на президента Радев накараха лидера на ПЕС Станишев да скочи като ужилен и да се хвърли да брани със зъби и нокти Истанбулската конвенция. Въпреки че не се беше вясвал в България отдавна, брюкселските шефове на Станишев по спешност и набързо го командироваха в родината, където същия се размаза да дава интервюта по медиите в подкрепа на Конвенцията и срещу нейните противници – президентът Радев и Корнелия Нинова.

„Аргументът на Радев, че с тази конвенция се отнемат права на държавата и се дават на НПО не е състоятелен и даже стряска. Истината е, че държавата не си върши работата в тези сфера“, заяви Сергей Станишев по повод изказването на президента срещу Истанбулската конвенция.

Лидерката на БСП Корнелия Нинова пък разкри, че партията й е подложена на безпрецедентен натиск и заплахи за изключване от ПЕС, ако не подкрепи Конвенцията и не се откаже от идеята за референдум по въпроса. В разстояние на няколко дни Нинова получи две заплашителни писма от шефката на ПЕС- Жени. А лидерът на европейските социалисти Станишев пък не пропусна възможност да я атакува в интервютата си за български медии.

Станишев брани със зъби и нокти соросоидните фондации. Познайте защо?

Въпреки очевидната агресия срещу председателката на БСП от страна на шефа на ПЕС, Станишев отрича да я е заплашвал. И дори най- нахално заяви, че явно не е виждала досега в кариерата си какво е да ти упражняват натиск. Станишев захапа Корнелия Нинова, и президента Радев, че не били добре приети в Брюксел, а двамата само подронвали имиджа на България.

Факт е, че Корнелия Нинова и Румен Радев са сред малкото европейски лидери, които застанаха открито срещу Истанбулската конвенция, прокарвана от неолибералното глобалистко лоби. Те са сред малкото политици, които решиха да се вслушат във волята на народа си и да бранят националните интереси, независимо какво ще им коства.

Сергей Станишев пък е типичният кариерист- безродник, брюкселски чиновник, ревностен защитник на неолибералната изродия. За да запази и повтори високия си политически пост, той съвсем спокойно и открито лобира за скандалния третополов документи и, разбира се, брани с всички сили соросоидните НПО- то, които ще са най- облагодетелствани от приемането му. Защото точно те ще източват държавата, уж да защитават правата хората с различна сексуалност, мигранти, педофили, вегетарианци, далтонисти, филателисти и пр.

За соросоидните НПО- та приемането на Конвенцията е въпрос на живот и смърт. Ако бъде одобрена, към тях ще потекат реки от милиарди левове, защото този документ предвижда именно те да поемат голяма част от държавните функциите. В същото време, това ще им осигури и страхотна власт – така че НПО-тата на Сорос ще се окажат държава в държавата.

А на брюкселския лобисти Сергей Станишев ратифицирането ще осигури още един мандат на поста – лидер на европейските социалисти.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*