Аферата на века! Разсекретени документи разкриха: ФБР и Барак Обама подслушвали незаконно Доналд Тръмп!

Истината за т. нар. „руска намеса“ в изборите на САЩ лъсна в целия си блясък. А скандалът е толкова голям, че надминава и аферата „Уотъргейт“ от 70- те. Вчера официално бяха разсекретени документи, които разкриха заговор на демократите да набедят Доналд Тръмп в нерегламентирани връзки с руските тайни служби.

Никой не се е и съмнявал, че историята с намесата на Москва в изборните резултати в САЩ, които отредиха победата на милиардера Тръмп, е пълна лъжа. Но вече има и солидно количество документи, които разкриват грозната афера на демократите, ФБР и администрацията на Барак Обама- и то стъпка по стъпка.

Впрочем, ето какво сочат разсекретените документи:Атаката срещу Доналд Тръмп започва да се подготвя още по време на вътрешните избори в Републиканската партия. Тогава фирмата Fusion GPS, чийто основен предмет на дейност е събиране на разузнавателни данни, е наета, за да издири компромати срещу Доналд Тръмп. Не е известно кой е поръчителят, но той се отказва от услугите на фирмата, веднага щом милиардерът печели официалната номинация на републиканците.

След това обаче, клиент на същата фирма става щабът на Хилъри Клинтън – съперницата на републиканеца Тръмп за президентския пост от Демократическата партия. Fusion GPS получава задача да подготви компроматна война срещу Доналд Тръмп, но не само в САЩ, а по целия свят.

Фирмата Fusion GPS, от своя страна наема Кристофър Стийл – бивш агент на британските служби в Москва, който не крие отрицателното си отношение към милиардера.

Стийл търси услугите на бивши служители в руските служби, които трябва да изфабрикуват досие с компромати срещу Доналд Тръмп. При анализ на фалшифицираните документи обаче се установи фрапираща небрежност- менте-досието е написано на английски от рускоговорящи лица. При това, почти без редакция от страна на лице, чийто майчин език е английският.

Енигма остава и въпросът доколко „бивши“ са били служителите на руското разузнаване, лицата, които Стийл е наел.

Изфабрикуваното от руснаците досие на Тръмп попада в ръцете на зам.- главния прокурор Брус Ор. То му е връчено от неговата съпруга, която е част от екипа на фирмата Fusion GPS и работи върху събирането на „мръсна информация“ срещу кандидата на републиканците.

От зам.- главния прокурор Брус Ор фалшивото досие отива право във ФБР, които го използват като основен аргумент, за да подслушват щаба на Доналд Тръмп. Американската разузнавателна служба представя документа пред съда като безспорен факт и „пропуска“ да разкрие как точно е попаднал той при тях.

Досието е използвано цели четири пъти от ФБР, за да подслушва Доналд Тръмп по време на цялата кампания и дори след това. Включително след като Тръмп встъпва в длъжност като президент на САЩ.

В същото време, Кристофър Стийл „изпуска“ информация от фалшивото досие до медиите, които я разпространяват. Компроматите започват да циркулират в публичното пространство, което пък ФБР използва като „доказателство“ пред специализирания съд, за да получи право да подслушва Доналд Тръмп.

А цялата конспирация, се разиграва с мълчаливото благоволение на тогавашния президент Барак Обама, съпартиец на Хилъри Клинтън.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*