Черната серия продължава! Внезапно почина още един роден предприемач!

Още един роден мултимилионер почина внезапно! Това е шефът на „Булгартрансгаз“ ЕАД 42- годишният Георги Гегов, съобщиха от Министерство на енергетиката. Причината за смъртта му все още не се разкрива. Той беше една от най- силните и влиятелни фигури в бранша.

Георги Гегов отговаряше за българо- руската фирма, която щеше да строи „Южен Поток“. Преди три години, той беше част от българската делегация, която преговаряше директно с руския президент Владимир Путин за изпълнението на проекта. Бащата на Георги Гегов беше Кирил Гегов – дългогодишен директор на „Булгаргаз“, един от най- опитните родни енергетици. Георги Гегов живееше на семейни начала с бивша депутатка от ГЕРБ Теодора Георгиев. Двойката притежава солидно количество недвижимо имущество – 4 жилища в София, 3 гаража и 3 магазина.

Само за 7 месеца, внезапна смърт покоси петима от най- известните и крупни родни предприемачи. Само преди броени дни, внезапно почина бизнесменът и строителен предприемач Стефан Шарлопов. Той издъхнал в съня си. Не се съобщава официално дали е имал здравословни проблеми. Но източници от обкръжението му разкриват, че се оплаквал от сърцето.

Георги Гегов беше директор на българо- руската компания за „Южен Поток“

В началото на януари пък показно беше разстрелян босът на „Лактима“ Петър Христов. А миналата година починаха шефът на „Асарел- Медет“ Лъцезар Цоцорков, както и собственикът на „Петрол“ Денис Ершов. За петролният бос беше известно, че имаше проблеми със сърцето.

Активите на петимата покойни предприемачи надхвърлят 1 млрд. лева, но какво ще се случи с тях, все още не е известно.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. То и още един лакомник миналата година през юни си умря от болестите на душевна основа- Николай Йонков, собственик на огромния хотел „Рига“ в Русе! И той нищо не занесе в гроба!!!…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*