Волен Сидеров със СЕНЗАЦИОННО РАЗКРИТИЕ: Цветан Цветанов е Кардиналът в сянка! Не Бойко, а Той диктува дневния ред в държавата:

„Цветан Цветанов е основният двигател, който движи и налага приемането на скандалната Истанбулска конвенция в Парламента и извън него, включително и чрез медиите“, заяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров.

Бойко Борисов бил против, защото още отначало знаел, че няма да се приеме добре от народа. Цветанов обаче бил силно активен и се опитал да вербува за третополовата кауза дори Валери Симеонов, на когото в последно време звънял по няколко пъти на ден, разкри още Сидеров. Ако правителството падне, виновникът ще е Цветан Цветанов, категоричен е лидерът на АТАКА. Защото той (Сидеров) щял да изтегли депутатите си от Обединените патриоти. Припомняме, че същото се зарече да направи и Красимир Каракачанов.

Какво всъщност ни каза и какво „пропусна“ да ни съобщи Сидеров: Че Цветан Цветанов е кардиналът в сянка, който реално дърпа конците в държавата. А Бойко Борисов е фигурант и политическия гарант за съществуването на евро-колониалното образование ГЕРБ. Борисов е „светилото“, „Кралят слънце“, чийто имидж трябва да се пази с цената на всичко. Всички други от ГЕРБ може да са лоши, защото са заменими. Но Бойко е лицето. Което задължително и винаги трябва да е чисто и неопетнено.

Циркът с „доброто и лошото ченге“, който ГЕРБ от години ни пробутват, обаче вече е тотално изтъркан. И сега, както винаги, Цветанов е влязъл в ролята на бушон. Винаги, когато нещо се обърка, вадят него напред, да отнесе ударите на народното недоволство. Може и до съд да стигне, може и присъда да получи, но накрая задължително бива реабилитиран от… Бойко Борисов.

От години Цветанов изпълнява ролята на „мъжката секретарка“ на Борисов. Още от времената, когато последния беше кмет на София. Но сега, за пореден път се опитват да ни го представят като „кардинала в сянка“ и проводник на американските и соросоидни интереси у нас. Освен това Цецко бил виновен и за новите учебници по история, които громят комунизма и социализма, без и дума да обелят за фашизма и нацизма. Защото и ако там нещо се обърка съвсем, пак той ще опере пешкира. Сетне ще го скрият за известно време… и пак на пангара!

Щеше да е страшно оптимистично, ако само Цветанов и Валери Симеонов бяха слугите на Брюксел и Вашингтон в България. Но не са. Просто са най-удобни за тази роля, защото народът ги мрази. Но проблемът изобщо не се свежда до тях двамата.

Цялата ни политическа класа се е превърнала в колониална администрация на Брюксел и Вашингтон. И чинно изпълнява заповедите им и обслужва гео- политическите им планове за България, а отскоро и за целия регион на Западните Балкани. Които са новата колониална цел на ЕС и НАТО. Затова Бойко обикаля като шугав из Сърбия и Македония- за да лобира в полза на евро- атлантическите си господари. Нещо, което ни се представя като голям международен успех, а всъщност не е нищо повече от жалък слугинаж.

Самият Сидеров, който само допреди 2 години се кълнеше в майка си, че никога няма да се коалира с ГЕРБ, изведнъж им пристана и влезе в управлението. Белият вожд удобно забрави как от 10 години неуморно повтаряше, че България е колония на Брюксел и Вашингтон. Сега обаче, вече като част от колониалната администрация, Сидеров бързо забрави за тези си виждания.

Но напоследък усеща, че правителствения кораб потъва. И пак започна отривисто да надава глас. Но само срещу Цветан Цветанов. Научил си е урока, че срещу Борисов не бива да рита. Че като нищо евро-гербаджийската мафия ще му спретне още някое дело. Проумял е, че срещу банкянският не бива да се сакача, защото именно Той е най- ценният кадър на западните господари. А и са му предвидили нова роля – Президент, в президентска република.

Затова, и сянка не бива да пада върху светлия му облик. Инак всички други могат да бъдат атакувани – Цветанов, Лиляна Павлова, Цецка Цачева, Цвета Караянчева и пр. Всеки от тях е краткосрочен проект, който може да бъде „прекратен“ безболезнено и по всяко време. Пък и те не страдат от свръхамбиции. В политиката са за едни 10-тина апартамента, да уредят децата в чужбина – я в МВФ, я в Световната банка, я в брюкселската администрация… Все постове, запазени за верните слуги на Запада и челядта им. Или както се казва: На тях туй им е зора.

А какво да правим ние, страховито топящото се население на територията, наречена България? Ние, последните представители на гаснещата българска нация!

Вариантите са няколко:

А) Да стискаме зъби и да търпим, докато изтлеем!

Б) С прословутото си робско търпение да надживеем наглостта на колониалната про-американска администрация тук. Докато метрополията САЩ не се срути сама.

В) Като същи скотове да продължим да се тъпчем в западняшките ферми, като онази в Корнуол, Англия, където българи са били третирани като бели роби – без имена, само с номера?

Г) Да си спомним най-сетне, че сме синове на велико племе. Да изригнем като гореща лава… И през реки от кръв да пометем онези, които ни унижават. Заради кръвта на предците ни, които са я пролели, за да я има СВОБОДНА България?

Кой вариант избирате? Защото иде време разделно… когато всеки ще трябва да вземе решение. 

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. На думи всичко е ок Но лозето не ще молитви,а мтоики Та и Герб бандята подлежи на анихилация по рецептите на важда МАО Само така може да се спаси от гибел една залязваща нация като България

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*